Nyertes1000 kérdése:
UPC - Vodafon dobozt kaptunk, tegnap még volt ma hogy hogy nincs ilyen fungcio ?
Figyelt kérdés
Sikeresen beüzemeltettem a dobozt (eléggé rossz a program, nem tetszik de hát ez van sajnos :D ) ingyenesen vissza tudom nézni egy 7-ig majd nem minden müsort, ma már ez nem érhető el, megnü- mindem müsor és ezen bellül a nyilakkal egy hétig vissza tudom tekerni hogy mit szeretnék, de hiába nyomom a nyilat ( jót nyomok ) van olyan nyil amivel napokat leegyszerüsíve tekeri vissza, de azzal sem müködik csak előre tudok tekerni.2021. ápr. 28. 19:46
1/8 A kérdező kommentje:
kábelen és wifin is csatlakoztattam a samsung tv.
2021. ápr. 28. 19:47
2/8 A kérdező kommentje:
viszont az applikáció eltünt a menüböl, a dobozt rádugtam az internetre, már tegnap.
2021. ápr. 28. 19:54
3/8 anonim válasza:
A funkció megszűnt már egy ideje, ahogy a box lefrissítette a szoftverét, eltűnt. A felvételt tudod használni, ha később akarsz megnézni egy műsort.
4/8 A kérdező kommentje:
Akkor ez a funkció már nem is fog létezni soha ? a 7-napos vissza nézhetőség ? a tegnapi BL-mérközést szerettem volna vissza nézni.
2021. ápr. 28. 20:03
5/8 A kérdező kommentje:
most jött az új doboz azt egy nagy k...i :D nesze neked UPC - már én se tudom hogy mi. soha nem lesz elérhető az egy 7-es vissza nézés
2021. ápr. 28. 20:04
6/8 A kérdező kommentje:
kérdő jel ? :/
2021. ápr. 28. 20:04
7/8 anonim válasza:
Már nem lesz. Nem is hirdetik, csak a régi szoftver volt a fene tudja mióta a raktárban álló boxon. Ha valamit később akarsz megnézni, fel kell venned.
8/8 A kérdező kommentje:
ohh... remek, köszönöm a gyors, késői felvilágosítást, kellemes éjszakát kívánok.
2021. ápr. 28. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!