Egy pendrive elég lenne ehez ?
Most a vodafon küldött egy új dobozt, kicseréltük eddig upc-s dobozunk volt, mert álltólag megszünik az a doboz, a lényeg hogy beszereltem és azt
írta hogy ha felszeretném venni a müsorokat akkor szükségem van egy usb külső tárolora, a media markt-be megnéztem és ott 22-ezer volt a legolcsobb, arra lennék kiváncsi hogy egy pendrive elég lenne ? mert nincs sok pénzem, csak a filmeket szeretném rá tenni, ezt álltólag a papiron is írta hogy a dobozba kell dugni majd a külső HDD-t meg is van a doboznak az usb bemenetele megtaláltam, interneten láttam külső hdd-ket 10K körül az lényegesebben olcson, csak nem tudom hogy kompatibilis lenne-e, bocsánat hogy ilyen hosszan íartam meg.
találtam egy 2gb-s pendrivét érzékelte a doboz és a tv-is, meg is (üres a pendrive ) meg is formáztam ahogyan javasolta az ujságban a vodafon doboz, megprobáltam egy filmet felvenni rá, de ezt írja: "tárolóeszköz megtelt, javasoljuk hogy töröljön néhány régebbi felvételt annak érdekében, hogy a felvétel rögzitést folytatni tudja, tipp: amennyiben megkívánja tartani a régebbi felvételeket, akkor akár másik háttértárolót is csatlakoztathat, a media box-hoz. ügyeljen arra hogy kompatibilis eszközt csatlakoztasson."
Akkor ez azt jelenti hogy egy sima pendrive kb 60-120gbs jó a dobozba ? mert úgy olcsobb lenne nekem. végül is felismerte.
Ha nem akarsz sok filmet tárolni (tehát megnézed és törlöd is), akkor egy 64 gigás pendrájv megfelel.
Ha tárolni is akarod a filmeket, akkor inkább külső merevlemez, vagy SSD (drágább, de szerintem tartósabb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!