Mit szóltok Kozsóhoz vagy inkább a műsorhoz amiben szerepelni fog (Édesnégyes)?
Figyelt kérdés
2010. aug. 22. 08:51
11/13 anonim válasza:
szerintem egy kicsit ciki volt a műsor, de nekem mégis tetszett. ma már vége , és Ronyt választotta, szerintem jól tette.
12/13 A kérdező kommentje:
jól tette??egy b.szásra jó lesz ,de másra nem ,mert tényleg nincs agya:(én a Kozsóban mindenesetre csalódtam
2010. szept. 4. 09:13
13/13 anonim válasza:
Kozsó 800 éves, és szinte "kislányokkal" kezd (akik ribancok) hülyék, és úgy válogatták össze őket, hogy az egyik szejpít, a mászik pösze.. kész röhej volt a műsor. (már amit láttam belőle, néha -néha, hol az egyik csajjal csókolózott, hol a másikkal.) Ez a társkeresés? Igaz szerelem? A nézettség a lényeg, megkajáltatták a néppel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!