Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Azt vettem észre, hogy az...

Azt vettem észre, hogy az M4-nek piros a logója, de az indulása óta adás közben fehér színű. Ez a alól miért lehetett kivétel, a Forma 1 2018-as silverstoni nagydíj, mikor-is adás közben piros volt a logó. Ez technikai okok miatt van?

Figyelt kérdés
[link]

2021. ápr. 11. 21:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Őszintén! Nem tudom, de az biztos, hogy amikor bejött az új arculat, akkor nagyon sokáig az összes csatornalogó mindenhol színes volt kezdetben, majd egyszer gondoltak egyet és átrakták full fehérre egyik percről a másikra. Hogy mért volt jó ez nem tudom, de személy szerint engem is idegesít, mert így teljességgel jellegtelen az összes csatornaembléma,főleg mint ahogy te is írod alapból színesek, csak pont adás közben nem. Egyszer vagy kétszer előfordult, hogy beszínesedtek utána, de hogy mért nem tudom, az biztos, hogy szebb lenne színesben!
2021. ápr. 11. 22:18
 2/4 anonim ***** válasza:

Annak, h egyszínű a logó nem technikai okai vannak, hanem elsősorban szerintem az, h napjainkban már nem divat a színes logó, a tévécsatornák legnagyobb része mind Magyarországon, mind a világban transzparens fehér logót használ a képernyőn akkor is, ha egyébként az identekben a logó színes. Jelenleg ez az általános trend, ez tekinthető úgymond korszerűnek.

Az M4 Sport esetében emlékeim szerint bizonyos sportesemények esetén volt színes egy időben.

2021. ápr. 12. 01:26
 3/4 A kérdező kommentje:
Jaja engem is zavar, hogy adásközben fehér, de még az is, hogy az M1 hírcsatornává alakult, régen mennyi jó film ment rajta.
2021. ápr. 12. 09:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Most is kivétel van...de hogy mért nem értem, mit akarnak elérni vele?!
2021. jún. 12. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!