Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » A Hír TV új "Budapesti srácok"...

A Hír TV új "Budapesti srácok" műsora valami paródia?

Figyelt kérdés
Ez a műsor paródia vagy teljesen komoly?

2021. márc. 28. 20:44
 1/9 anonim ***** válasza:
31%
Komolynak vicces, viccnek túl komoly. Valami agyhalott propagandaműsor amibe valahonnan összekukázták ezt a "riporter" szerű hormonzavaros véglényt.
2021. márc. 28. 20:48
 2/9 anonim ***** válasza:
21%
Neked új? Kb. 1 éve műsoron van. Paródiának legfeljebb abból a szempontból nevezném, hogy rendszeresen hülyét csinálnak az ellenzékből (még ha ez neked fáj is). :)
2021. márc. 28. 21:32
 3/9 A kérdező kommentje:
Kicsit ciki védeni egy műsort...
2021. márc. 28. 22:01
 4/9 anonim ***** válasza:
70%
Mindig van olyan droid akinek van igénye ilyen minőségtelen műsorra. Lásd itt van a 2-es válaszoló, nézi, kajálja ezt a szart és ha kell meg is védi, egyáltalán nem számít neki hogy mennyire megalázza saját magát.
2021. márc. 28. 22:21
 5/9 anonim ***** válasza:
85%
Jobb izlésű jobboldali is undorral átkapcsol másik adóra.
2021. márc. 29. 22:21
 6/9 anonim ***** válasza:
#4: Nem bírod elviselni, hogy van jobbos média is és van rá kereslet? Mégis pontosan mi a problémád ezzel a műsorral? Meg tudod indokolni? Egyáltalán láttál egyetlen adást is, vagy csak úgy en bloc fújsz mindenre, ami nem az ellenzéki oldal terméke? Én speciel nézek ATV-t is: épp ma láttam a Csatt! című műsort és tetszett. Nem fikázom sem Böcskei Balázst, sem Csuhaj Ildikót (utóbbit kedvelem is, jó nő). Nézem az Öt című full ellenzéki műsort is péntekenként. Ez a különbség az én mindenre nyitott érdeklődésem és a te bezárkózott és sivár médiafogyasztási szokásaid közt. :)
2021. márc. 29. 22:52
 7/9 anonim ***** válasza:
89%
Ovodaban volt am nagy divat megvedeni egy targyat vagy kedvenc meset, neked is ideje lenne felnonod. Azert mert valakinek valami nem tetszik nem kell egybol hisztizni, attol nem leszel nagyfiu.
2021. márc. 30. 05:13
 8/9 anonim válasza:
1-es: melyikre gondolsz? ha a műsorvezető srácra akkor szerintem ő elég jól néz ki, bár mindenki így nézne ki a hirtv-n. A riporterre gondoltál aki az anyagban látható? fejtsed már ki.. :D
2021. ápr. 7. 09:48
 9/9 anonim ***** válasza:
Riportert irtam tehat a riporterre gondoltam.
2021. ápr. 7. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!