A Hír TV új "Budapesti srácok" műsora valami paródia?
Figyelt kérdés
Ez a műsor paródia vagy teljesen komoly?2021. márc. 28. 20:44
1/9 anonim válasza:
Komolynak vicces, viccnek túl komoly. Valami agyhalott propagandaműsor amibe valahonnan összekukázták ezt a "riporter" szerű hormonzavaros véglényt.
2/9 anonim válasza:
Neked új? Kb. 1 éve műsoron van. Paródiának legfeljebb abból a szempontból nevezném, hogy rendszeresen hülyét csinálnak az ellenzékből (még ha ez neked fáj is). :)
3/9 A kérdező kommentje:
Kicsit ciki védeni egy műsort...
2021. márc. 28. 22:01
4/9 anonim válasza:
Mindig van olyan droid akinek van igénye ilyen minőségtelen műsorra. Lásd itt van a 2-es válaszoló, nézi, kajálja ezt a szart és ha kell meg is védi, egyáltalán nem számít neki hogy mennyire megalázza saját magát.
5/9 anonim válasza:
Jobb izlésű jobboldali is undorral átkapcsol másik adóra.
6/9 anonim válasza:
#4: Nem bírod elviselni, hogy van jobbos média is és van rá kereslet? Mégis pontosan mi a problémád ezzel a műsorral? Meg tudod indokolni? Egyáltalán láttál egyetlen adást is, vagy csak úgy en bloc fújsz mindenre, ami nem az ellenzéki oldal terméke? Én speciel nézek ATV-t is: épp ma láttam a Csatt! című műsort és tetszett. Nem fikázom sem Böcskei Balázst, sem Csuhaj Ildikót (utóbbit kedvelem is, jó nő). Nézem az Öt című full ellenzéki műsort is péntekenként. Ez a különbség az én mindenre nyitott érdeklődésem és a te bezárkózott és sivár médiafogyasztási szokásaid közt. :)
7/9 anonim válasza:
Ovodaban volt am nagy divat megvedeni egy targyat vagy kedvenc meset, neked is ideje lenne felnonod. Azert mert valakinek valami nem tetszik nem kell egybol hisztizni, attol nem leszel nagyfiu.
8/9 anonim válasza:
1-es: melyikre gondolsz? ha a műsorvezető srácra akkor szerintem ő elég jól néz ki, bár mindenki így nézne ki a hirtv-n. A riporterre gondoltál aki az anyagban látható? fejtsed már ki.. :D
9/9 anonim válasza:
Riportert irtam tehat a riporterre gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!