Ha samsung okostelefonom mellé egy NEM samsung okostévét veszek, lesz olyan funkció, amit nem tudok majd elérni?
Mire gondolsz, hogy mi nem fog esetleg menni?
LG okostv, OnePlus 7T telefon. Megy a képernyőtükrözés, youtube-ról, netflix-ről egyből át tudom dobni a lejátszást a TV-re. Spotify is ugrik a telefonról a TV-re.
Sőt, a Nokia 7 Plus telefonnal is simán megy minden az LG-vel.
Van régi Samsung okos TV is (2012-es) amin már nincs youtube alkalmazás, és mégis tudok youtube-ozni. TV cast alkalmazást le kell tölteni a telefonra, ezt letöltöttem a TV-re is. Telefonon a TV cast alkalmazáson belül megnyitom a böngészőt, youtube-ra rákeresek, megnyitom, indítom a videót, ott kapok egy kódot/linket, amire kattintva áttudom lőni a TV-re a youtube videót, ha a TV-n is megnyitottam az alkalmazást és beállítottam azt az ip címet, amit a telefon kap a routertől, ekkor kiírja a tv, hogy connected. Ha a telefonon ekkor "rálövöm" a videót, kicsit karikázik, majd ott a TV-n a youtube tartalom. TV távirányítójának ok gombbal teljes képernyőre teszem és megy, tudok tekerni, megállítani, stb. Kicsit esetlen, és a reklámokat végig kell nézni (fixen 30 másodpercesek minden lejátszás előtt), de valami 900 Ft az alkalmazás telefonra és akkor reklámmentes.
A dolog kulcsa, hogy a TV és a telefon egy hálózaton legyen, akkor kommunikálnak egymással. Teljesen mindegy milyen típusú a telfon vagy a TV.
Ugyanígy tudok az Acer laptopomról wifin keresztül filmet lejátszani a TV-n.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!