Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Számotokra milyen volt a Vv10?

Számotokra milyen volt a Vv10?

Figyelt kérdés
Milyenek voltak a szereplők? Ki volt a legrosszabb karakter a villában?

2021. márc. 26. 14:55
 1/6 anonim ***** válasza:
79%
Számomra jó, mert ügyesen sikerült elkerülnöm. :D
2021. márc. 26. 15:17
 2/6 anonim ***** válasza:
84%
Én is úgy vagyok mint az előző.
2021. márc. 26. 17:08
 3/6 anonim ***** válasza:
80%
Szerencsére én is kimaradtam belőle.
2021. márc. 26. 17:09
 4/6 anonim ***** válasza:
91%
Tele volt elkorcsosult lelkű emberi roncsokkal. A legrosszabb Renátó volt.
2021. márc. 27. 11:30
 5/6 anonim ***** válasza:
91%
Nagyon raertem mostanság, első és szerintem utolsó vv amit vegigneztem. Kicsit mindneki lelki sérült volt, voltak benne egeszen sajnalatramelto esetek. Ennek ellenére voltak nagyon szimpatikus karakterek is. Én nagyon bírtam Mercit, egyszeru lány, de olyan életvidám es aranyos volt, sajnálom hogy sokan eliteltek a Mohs dolog miatt. Vivi hatalmas forma volt, megérdemelten nyert, aki nézte annak nem is kell szerintem leirnom miért :D Bálintot es Robit is csiptem, valamint kövezzetek meg de én még a Dani Virág párost is kedveltem. Moh számomra a semleseg kategória, a többiek meg egytől egyig elég vállalhatatlanok voltak véleményem szerint :D
2021. ápr. 5. 19:23
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem Robi volt a legszimpibb.

Bálint semleges volt számomra.

Renátót és Fruzsit nem kedveltem.

Volt még az a Gina az semleges volt nekem de azt az Amandát nem szerettem.

Digot se szerettem, Mohért sem voltam oda. Gábor szimpi volt elsőnek úgy voltam vele hogy művelt kis hűséges, utána már semlegessé vált nekem.Virág nem érdekelt különösebben undi volt Merci meg könnyen kapható.

2022. szept. 15. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!