Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Bigbang régi reklámban? (Kpop)

Bigbang régi reklámban? (Kpop)

Figyelt kérdés

Emlékszem, sejtem, hogy régen ment Bigbang (fantasic baby, stb....) valami kola esetleg pepsi reklámban, de nem találom sehol😭

Ez mítosz, vagy tényleg volt ilyen? Lehet olyan régi hogy senki sem emlékszik, voltam vagy 9-10 éves.

Aki tudja vagy sejti mire gondolok keressen bátran

2021. márc. 24. 23:07
 1/3 anonim ***** válasza:
82%
Hát figyi én egy kicsit idősebb korosztályból való vagyok, és nekem nem rémlik. Ha jól emlékszem a szám 2012-es amikor én már bőven ismertem a kpop-ot és több mint egy 10essel idősebb is voltam nálad. Ettől még bőven lehetséges, hogy volt ilyen, de nekem nem ugrik be. Viszont ha valaki megtalálja, akkor azt pls linkelje be ide, mert kiváncsi vagyok rá.
2021. márc. 25. 01:13
 2/3 anonim ***** válasza:
82%
Nem tudok ilyesmiről, a biztonság kedvéért utána néztem, de én sem találtam semmit
2021. márc. 25. 12:21
 3/3 anonim ***** válasza:
78%
Én sem találtam semmit róla, szerintem nem volt ilyen.
2021. márc. 27. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!