1/9 anonim válasza:
A műsorban nem. Az pedig hogy mi történik forgatási időszakon kívül, nem fogod megtudni. Pár hónapos önmegtartóztatás sem lehetetlen feladat.
3/9 A kérdező kommentje:
1-es.Hát ez igaz
Érdekelt ez a tema hogy mitortenik mikor nincs ott a kamera
2021. márc. 15. 21:50
4/9 anonim válasza:
Micsoda fontos kérdés! Miért fontos az, hogy ki, mikor és miért szexel vagy csinál bármi mást? :D
5/9 anonim válasza:
Gratulálok, nagyszerű ember vagy! :)
6/9 anonim válasza:
Egyenlőre még nem erről szól, de észre vehetően idén több figyelmet fordítanak a drámázásra mint magára a versenyre. Lehetségesnek tartom hogy jövőre ez lessz a TV2 valóvilágja
7/9 anonim válasza:
Ha nem is szex, de én azért szurkolok, Dóri és Viktor amilyen közel állnak egymáshoz, és mindketten szinglik - szép pár lennének!
Viszont azért hülyeségből én már régóta szoktam mondogatni, hogy Szexatlon ! 😅
8/9 anonim válasza:
Olvasd el a promotionshu-n az exatlon-szexatlon részt
Egyébként elvileg Benő és Anna egy ágyban voltak,ezt egy cikkben olvastam és Gréti is emlitett valamit hogy itt olyan dolgok vannak..
Talán aznap mondta ezt amikor Marciék jöttek
Ha nem hiszitek nézzétek meg de tényleg mondott valamit intim kapcsolatokról
9/9 anonim válasza:
#8 a promotions.hu egy clickbait magazin. Nagyon ritkán van benne valós tartalom. Legtöbbször még a címet sem tudják kimagyarázni. A másik dolog hogy ez az RTL csoporté. Minden hülyeséget kiforgat hogy miért szar minden ami a tv2-n megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!