Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mit szóltok ahhoz, hogy A...

Mit szóltok ahhoz, hogy A Kaukázus nyerte meg A DAL 2021-et?

Figyelt kérdés
Szerintem a 4 elődöntős közül ők voltak a leggyengébbek. Radics Gigi, Süle Zsolt és Bari Laci jobban megérdemelte volna a győzelmet szerintem. De ez csak az én saját véleményem.

#Kaukázus #Radics Gigi #A Dal 2021 #Bari Laci #Süle Zsolt
2021. márc. 15. 13:05
 1/6 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem az egész bunda volt. A válogatók során az igazán jó dalok és igazán jó előadók nem jutottak tovább, mert a zsűrinek meg lett mondva, kiket kell bejuttatni.
2021. márc. 15. 16:46
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Legalàbb nem a falshangú,kancsal radicsjany' nyert. Nekem amúgy tetszik a dal,de régebbről szeretem a Kaukázust.

1. Amúgy manapság minden bunda. Ha zavar,ne nézz semmit. :)

2021. márc. 15. 17:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Én nekem 5 esélyesem volt, Szők Nikolett, Nevem András, meg 3 zenekar akiknek nem tudom a nevét, de mind kiestek az elődöntőben, de legkésőbb a középdöntőbe. De nekem is Bari Laci volt a döntősök között az ász.
2021. márc. 15. 19:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Mert a Vincze Lilla (ki ez a banya?) 8 pontot adott nekik és ezzel eldöntött mindent! Bari volt a legjobb.
2021. márc. 15. 23:36
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
De ha nem nekik adja a 8 pontot hanem Jonatánnak aki szintén közel volt a 4be jutáshoz akkor őt szavazzák be a nézők valószínűleg mert mind 2 fordulóba ők szavazták be. Amúgy meg most már kitűztem azt a célt hogy jövőre én is bekerülök a zsűribe, és ha mellettem valamire 3 10est is adtak de nekem csak 4 pontra tetszett akkor is bemerem mondani.
2021. márc. 15. 23:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Én már a döntő elején rájuk tippeltem, úgyhogy engem nem lepett meg a győzelmük. A négy közül meg végképp egyértelmű volt, hogy őket fogják beszavazni. Süle Zsolt dala szerintem eléggé rétegzene, nem hiszem, hogy sokaknak tetszett. Bari Laci és Radics Gigi dala pedig nem volt túl egyedi, a műsor tele volt ilyen típusú dalokkal, amikor egy jó hangú énekes kiáll, és elénekel egy érzelmes számot egy már százezerszer feldolgozott témáról. Egyébként mindketten jó énekesek, de ez kevés ahhoz, hogy megfogják a közönséget. A Kaukázus dala sokkal egyedibb, megjegyezhetőbb volt, és azt is hozzá kell tenni, hogy hetek óta folyamatosan játsszák a rádióban, a döntőre kb. már mindenki kívülről tudta, volt ideje az embereknek megszeretni. Ráadásul a zsűri kiejtette a két közönségkedvencet, viszont ennek ellenére sokan akartak az utolsó adásban is szavazni, hogy esélyük legyen a főnyereményre. Ezek az emberek pedig valószínűleg, ha a kedvencükre a zsűri miatt már nem szavazhattak, dacból inkább választották az éppen a négy közé becsúszott Kaukázust, mint a zsűri kedvenceit.
2021. márc. 16. 07:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!