Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi van már az Animax-el?

Mi van már az Animax-el?

Figyelt kérdés
Miért kellett ilyen szarságokat műsorra tenni,mint Isteni sugallat?Mi köze van az animékhez? Mondjuk unaloműzés céljából bekapcsolom,mert kedvem támad animét nézni,erre elkezdődik ez a sorozat.Lassan nézhetetlen lesz a csatorna vagy mi? Remélem ez volt az első és utolsó ilyen műsor rajta,vagy legalábbis nem lesz tele ilyenekkel.amugy is kevés a műsorideje...ki ért velem egyet?
2010. aug. 18. 20:31
 1/9 anonim válasza:
Hát nemrossz sorozat,legalábbis láttam egy részét.Csak az a gond,hogy ezt más csatornán kellene vetíteni...:DD
2010. aug. 18. 21:26
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom szélesíteni akarták a célközönséget. Valószínűleg kevés az olyan animés, aki nézi is a csatornát (bár köszönhető mindez annak, h igen ratyi szinkronokat csináltatnak mindig ugyanazzal a gárdával, persze van kivétel lásd: soul eater, afro samurai), a többség viszont megmaradt az internet nyújtotta lehetőségekkel, ami valljuk be, nem olyan behatárolt, mint a tv. Kénytelenek voltak máshonnan közönséget szerezni, akik annyira nem érdekeltek az animékben.
2010. aug. 18. 23:34
 3/9 A kérdező kommentje:
Hát többnyire én is netről szedtem le,de tegyük fel,hogy nincs kedvem a meglévő animéim közül egyhez sem,ezért kapcsolok oda.De akkor is idegesít...Egyszerűen nem való oda!!
2010. aug. 19. 12:57
 4/9 anonim ***** válasza:
Igaz én nem szoktam nézni animet és ha Animax-et nézek akkor is az ilyen normális nem rajzolt cuccokat. (Persze régen voltak ilyen kedvenceim de már nem adják). Na de ott van az American Idol. Az mit keres ott? Máshova is rakhatták volna.
2010. aug. 19. 16:09
 5/9 A kérdező kommentje:
nah az meg a másik...
2010. aug. 19. 16:41
 6/9 anonim ***** válasza:
Az összes Animax általános ifjúsági csatornává vált. Konkrétan kötelezték a miénket, hogy hasonlóan azzá váljon. Úgy tudom, hogy a miénk változott át legkésőbb. Valóban a célközönség kiszélesítése volt a Sony terve, ami részben bejött, mert már olyan is néz Animaxot, aki nem animés, de így is az animék termelik a legnagyobb nézettséget. :-)
2011. febr. 15. 11:17
 7/9 anonim válasza:

teljesen egyet értek veletek, az Animax lecsúszott, eddig minden este néztem, de amióta bejöttek a filmek, vetélkedők meg a többi istentuja micsoda, azóta már nem nézem...neten ránézek hogy miket adnak aznap, és el vagyok keseredve, mert semmi jó nem adnak.

Ráadásul fő műsoridőben, ma is nézem: 20:50-től - banzuke,american idol,2x qube, aztán végre lenne egy bleach 22:50-kor, de ki várja azt ki? Addigra már alszok.

Véleményem szerint vagy vissza kellene állniuk a régi rendre, vagy átnevezni a csatornát.

2011. márc. 13. 12:29
 8/9 anonim válasza:
Kicsit jobban kéne figyelni egymásra. Valaki leírta, hogy a többi Animax hatására változott át a miénk. Ha a többi nem lesz átnevezve, akkor a miénk sem. Már nem animecsatorna. Anime-központú ifjúsági csatorna, amin animéken kívül mást is kell vetíteni, kötelező. Ám nem kötelező nézni minden percét, el lehet kapcsolni, ahogy máshonnan is. Viszont ezzel a lépéssel sok új nézőt csábítottak el, akik eredetileg pont nem az animéket keresik rajta, de így azok is megtetszhetnek. Ahogy már említve volt, így is az animék a legnézettebbek, de azok nézettsége is megugrott a többi műsor által.
2011. márc. 16. 17:00
 9/9 anonim válasza:
Szerintem még mindig egy kalap ***...eddig csak animex-et néztem, de mostmár véglegesen leszoktam a TV-ről, köszönet annak, hogy az amúgy gyér műsorba belegyúrták ezeket a sorozatokat, vetélkedőket, meg egyéb izéket, amik rohadtul nem érdekelnek. Hol érdekel az engem, hogy 4 éve ki nyerte a rohadt amerikai táncvetélkedőt?! Bármi más csatornán el tudnék ilyet képzelni, de az animexen...nem!
2011. aug. 12. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!