Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek ki vezette legjobb...

Szerintetek ki vezette legjobban a Legyen Ön Is Milliomost?

Figyelt kérdés
2021. márc. 8. 20:00
A kérdező szavazást indított:
Vágó István
Fábry Sándor
Friderikusz Sándor
Gundel Takács Gábor
65 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
92%
Vágó István.
2021. márc. 8. 20:07
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem is a Vágó István vezette a legjobban a Legyen ön is milliomost.

Őszintén szólva a Fábri féle Legyen ön is milliomosból egy percet nem láttam (Azt tudom, hogy valamikor 2010 körül vezette, de mivel nagyon ellenszenves a pali, ezért nem néztem).

A Friderikusz félében is volt egy-két vicces pillanat, de erősen ordított róla, hogy a Vágó Istvánt próbálja kopizni, akár csak a Gundi.

Mondjuk Gundinak legalább volt egy kis neve a quízjátékok terén.

Egyszóval nekem az eredeti, Vágó István féle Legyen ön is milliomos volt a kedvencem.

Sajnos a nagyrészére nem emlékszem, mert még nagyon pici voltam, de a 2008 körüli részekről már vannak halvány emlékeim.

2021. márc. 8. 20:13
 3/13 anonim ***** válasza:
85%

#1 válaszoló vagyok.

Abban biztos vagyok, hogy a híradó után ment a játék :)

2021. márc. 8. 20:14
 4/13 anonim ***** válasza:
81%
3.:Elírtad a számot.Az első válaszoló én vagyok,te a 2. vagy.
2021. márc. 8. 20:19
 5/13 anonim ***** válasza:
67%

Elnézést kérek, valóban elírtam.

Tényleg #2 vagyok.

2021. márc. 8. 20:30
 6/13 anonim ***** válasza:
81%
5.:Nincs probléma. :)
2021. márc. 8. 20:32
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Vágó az elején jól vezette, később olyan unalmassá vált. Friderikusz végig tudta tartani a humoros, közvetlen szintet. Nekem ő a kedvenc. Fábry szimplán nem szimpatikus, Gundelnek pedig jobban állnak az M1 kvízműsorai.
2021. márc. 8. 20:33
 8/13 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem is Vágó István. A TV-zés fénykorát élte akkoriban (2000 és 2010 között), ennek egy emblematikus figurája volt Vágó és ez a műsor :) Bár nincs bajom az internet hódításával sem, de szép időszakként gondolok arra, amikor az esti elfoglaltságot nem a Facebook és a Youtube jelentette, hanem voltak még ilyen műsorok, amiket érdemes volt nézni
2021. márc. 9. 00:51
 9/13 anonim ***** válasza:
85%
Vágóval ültem szemben próbajátékon 2001-ben, sajnos az élő adásban túl lassú voltam és pár tizeddel lemaradtam a leggyorsabb mögött, de élmény volt és Vágó elég profin vezette. A mostani politikai nézetei meg nem érdekelnek, de műsorvezetőnek kiváló volt.
2021. márc. 16. 12:17
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
#9 Akkoriban hallottad a zenéket élőben? (Sorkérdés zene...)
2021. ápr. 20. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!