Miért nézik sokan ezt az Exatlon nevű szutykot ahelyett hogy rendes sportot néznének?
Köszönöm neked! Gyerekként mindig néztem ezt és nemrég eszembe jutott, de az istenért nem jutott eszembe a címe, így hiába kerestem.
Én azért nézem az Exatlont mert érdekel. Igaz hogy nem normális sportműsor, inkább egy sporttal megfűszerezett valóságshow-nak mondanám, de én izgalmasnak találom és ezért nézni is fogom.
Az is igaz- amit már előttem is írtak-hogy nem adnak normális sportműsorokat. Vagy nem is tudom, nekem kevés olyan sport van, ami leköt. Forma1-et szoktam nézni (amikor van, akkor is csak vasánap a futamot, meg max az időmérőt.) Focit szoktam még nézni, de csak a külföldi focit szeretem, és legtöbbször magyar foci van a tévében.
Az exatlonban meg van egy kis sport is, egy kis balhé, egy kis hiszti, és ezt így sokan szeretik nézni.
Ahhoz az embereknek kell megváltozniuk tömegesen, hogy ne legyen igény a bulvárra. :-) Ez utópia.
Egyébként ajánlom figyelmedbe (az egész csatornát, de ez a videó pont idevág): https://www.youtube.com/watch?v=d5RRFi9D-sc
"Az exatlonban meg van egy kis sport is, egy kis balhé, egy kis hiszti, és ezt így sokan szeretik nézni. "
Erre nem kéne büszkének lenni, de egyébként a sportolokrol is lehet bulvár után kutakodni ha annyira akar, csak addig sem terjed ki a látóköre, hogy van twitter mondjuk.
Különböző emberek vagyunk, különböző igényekkel. En szeretem az Exatlont, mert tetszik hogy civil hétköznapi emberek is szerepelnek benne, nem agyon fizetett labdakergető majmok. Plusz még az is plusz pont nálam hogy egy kicsi pszichológia is van benne.
De tényleg mindenki mást szeret, ezért nem kéne elítélni senkit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!