Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért nézik sokan ezt az...

Miért nézik sokan ezt az Exatlon nevű szutykot ahelyett hogy rendes sportot néznének?

Figyelt kérdés
Komolyan nem értem hogy olyan emberek akik életükben nem néztek meg egy normális sportközvetítést sem, utálnak minden sportot, miért jó ezt a szart nézni. Ha a focisták (teniszezők, akárkik) is belennének költözve egy villába hamvas p**cikkal és menne a szappanopera a meccs után akkor már azt is néznék, lemerem fogadni. Nem a sport a lényeg, hanem a csamcsogas, a bulvár. Legalja ország.

2021. márc. 4. 09:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Számomra meg az igazi sport pl a Verhetetlen Banzuke próbái.

Nincs mellébeszélés, és nem csak futnak egy labda után. A feladatok tényleg ügyességet igényelnek, viszont akár otthon is lehet rájuk gyakorolni.

[link]

[link]

[link]

2021. márc. 4. 10:03
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm neked! Gyerekként mindig néztem ezt és nemrég eszembe jutott, de az istenért nem jutott eszembe a címe, így hiába kerestem.

2021. márc. 4. 10:06
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Én azért nézem az Exatlont mert érdekel. Igaz hogy nem normális sportműsor, inkább egy sporttal megfűszerezett valóságshow-nak mondanám, de én izgalmasnak találom és ezért nézni is fogom.

Az is igaz- amit már előttem is írtak-hogy nem adnak normális sportműsorokat. Vagy nem is tudom, nekem kevés olyan sport van, ami leköt. Forma1-et szoktam nézni (amikor van, akkor is csak vasánap a futamot, meg max az időmérőt.) Focit szoktam még nézni, de csak a külföldi focit szeretem, és legtöbbször magyar foci van a tévében.

Az exatlonban meg van egy kis sport is, egy kis balhé, egy kis hiszti, és ezt így sokan szeretik nézni.

2021. márc. 4. 10:08
 14/20 anonim ***** válasza:
75%

Ahhoz az embereknek kell megváltozniuk tömegesen, hogy ne legyen igény a bulvárra. :-) Ez utópia.

Egyébként ajánlom figyelmedbe (az egész csatornát, de ez a videó pont idevág): https://www.youtube.com/watch?v=d5RRFi9D-sc

2021. márc. 4. 10:20
 15/20 A kérdező kommentje:
10-es a műkorcsoja is sport. A focit meg nem a magyar színvonal alapján kéne megítélni, meg mert Orbán szereti akkor biztos csak szar lehet. Ettől független mindenki maga dönti el mit szeret igen, ha a sportról van szó, a bulvár viszont nem az, nem fogadom el hogy van akinek az az ízlése, hogy mások (nyilvános senkik) semmitmondó életén csámcsog.
2021. márc. 4. 10:38
 16/20 A kérdező kommentje:
*műkorcsolya
2021. márc. 4. 10:39
 17/20 A kérdező kommentje:

"Az exatlonban meg van egy kis sport is, egy kis balhé, egy kis hiszti, és ezt így sokan szeretik nézni. "

Erre nem kéne büszkének lenni, de egyébként a sportolokrol is lehet bulvár után kutakodni ha annyira akar, csak addig sem terjed ki a látóköre, hogy van twitter mondjuk.

2021. márc. 4. 10:42
 18/20 anonim ***** válasza:
95%
A reality és a valóságshowk sose fognak eltűnni. Egyszerűen érdekli az embereket a pletyka. Mit csinál a másik. Exatlon megmozgatja a nézőket, reakciókat vált ki. Nézd meg fbn, instán mennyi kommentet kapnak. Vannak kedvencek, vannak akiket szidnak. A reality, más emberek mindig érdekesek. Az exatlon nem csak sportverseny. Ha sportot akarsz nézni akkor ne az exatlont válaszd. Ha valami showt akarsz, de azért mégse való világ szintet akkor exatlon. Aki sportot akar nézni az nem az exatlonra kapcsol
2021. márc. 4. 20:01
 19/20 anonim ***** válasza:
82%

Különböző emberek vagyunk, különböző igényekkel. En szeretem az Exatlont, mert tetszik hogy civil hétköznapi emberek is szerepelnek benne, nem agyon fizetett labdakergető majmok. Plusz még az is plusz pont nálam hogy egy kicsi pszichológia is van benne.

De tényleg mindenki mást szeret, ezért nem kéne elítélni senkit

2021. márc. 4. 21:30
 20/20 A kérdező kommentje:

Végre megfogalmazta más is helyettem.

[link]

2021. máj. 21. 02:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!