Való Világ Fruzsina szerintetek összességében kóser nő ?
Figyelt kérdés
A kinézetén kívül gondolok az értelmiségi szintjén át az pozitív emberi tulajdonságáig mindenre. Elsődleges nem a többi játékossal összehasonlítva. Férfiként lefeküdnétek vele ?
Nőként ?
2021. febr. 28. 15:21
A kérdező szavazást indított:
Oké a csaj, lefeküdnék vele.
Oké a csaj, de nem feküdnék le vele másodjára.
Nem normális, de lefeküdnék vele.
Nen normális és nem érezném jól magam miután lefeküdtem vele.
14 szavazat
1/4 anonim válasza:
Nyomjál már róla valami jó fotót, mert fingom sincs, hogy ki az.
2/4 A kérdező kommentje:
Érezd megtiszteltetve magad, hogy használhatod a google képkereső szolgáltatását drága barátom.
2021. febr. 28. 17:52
3/4 anonim válasza:
4/4 anonim válasza:
Nőként az a véleményem, hogy jó az alakja, arcra átlagos, de amikor először meglattam a vv-ben (ahol meg nem ismertük a személyiseget) nem az ugrott be h huu de szép, csak az hogy átlagos de igényes lány. Ennek ellenére szerintem a férfiak nagy része lefekudne vele, de a fiuk nagyrésze nála "rondabb" lánnyal is simán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!