A ValóVilágba behívják a szereplőket? Mi alapján találnak rájuk, ha vannak olyanok is, akik korábban nem voltak ismertek?
Közösségimédia.
Én is ismertem személyesen olyan embert, akit felhívtak, hogy tetszik nekik a facebook profilján látottak, és ezek alapján behívnák egy castingra.
Instán szoktak rájuk írni a castingolók vagy akiket ezzel bíznak meg. Influenszereket keresnek, akik még úgy nem ismertebbek, de viszonylag sok követőjük van és épp celeb-alkatok. Lásd pl Virág - instainfluencer, Merci- Tiktok sztár
a másik véglet meg a protekciósok, vagyis valakinek aki az RTL klubnál tevékenykedik vagy azokban a körökben mozog, az ismerőse(i)
Nekem volt osztálytársamnak a barátnőjét hívták be még anno a Balázs show-ba, Pesten volt valami buliban ahol sok fiatal volt, és egy pasi ment oda hozzá aki azt mondta, hogy az RTL-nél dolgozik.
Meg amikor beindult a magyar youtube olyan 2009-2010 környékén, akkor a VIVA TV-től hívták be a youtubos volt sulistársamat (aki énekelt, jó hangja volt, feltöltött magáról videókat) műsorvezetőnek mikor elment a csatornától az Istenes Bence, mivel ott is castingoltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!