Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ki nyeri szerinted a Való...

Ki nyeri szerinted a Való Világ 10-et?

Figyelt kérdés
Én kezdem, szerintem Vivi (Merci fan vagyok.)

2021. febr. 26. 08:23
A kérdező szavazást indított:
Merci
Robi
Vivi
Moh
21 szavazat
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
16%
Akit a forgatókönyvben kiválasztottak! A vv, mint minden más álreality megrendezett.
2021. febr. 26. 08:28
 2/25 A kérdező kommentje:
ezen én is sokat gondolkoztam, de biztos, hogy nem így van. Annyira nyers egyikmásiknak a megnyilvánulása a párbaj elbukása után, hogy ha előre tudnák, nem így reagálnának. Nettó 70ezret kapnak, akármelyik nap is jönnek is. Előre tudni, hogy 70ezerrel távozom... senki nem vállalná be. Nem egy leányálom ez a műsor, én képtelen lennék végigcsinálni.
2021. febr. 26. 08:32
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Remélem Robi mert imádom. <3
2021. febr. 26. 08:46
 4/25 anonim ***** válasza:
58%
Mi ez a nettó 70 ezer? Honnan szedted?
2021. febr. 26. 08:57
 5/25 A kérdező kommentje:
Osváth Zsolt beszélt róla. Sok éve volt bent, semmi titoktartás nem kötelezi már. Simán elmondta, hogy miután kiesett egy hármas párbajon, nagyon szar anyagi helyzetben volt, visszanézni sosem fogja, a többiekről azóta nem tud semmit szinte. (Bár mentek hozzá beszélgetni, azt mondjuk nem értettem)... Mondott kulisszatitkokat is, hogy mennek be hozzájuk körmösök, fodrászok, legalábbis hozzájuk bementek. Keress rá, érdemes
2021. febr. 26. 09:00
 6/25 A kérdező kommentje:
Ja és még egy dolog, ami miatt igaz a nettó 70. Pumped Gabo a Partizánban mesélt arról, hogy az észbontókért nettó 50 jár csak. Az mondjuk való igaz, hogy ott rájukszólnak, hogy rontsanak válaszokat...úgyhogy kmmm... Merci... de nem hiszem, hogy a nulladik naptól 13 embert ennyire lehetne irányítani.
2021. febr. 26. 09:07
 7/25 anonim ***** válasza:
0%
Azt ugye tudod, hogy havi fizetést kapnak nem csak addig, amíg bent vannak, hanem tovább is, amíg köti őket a csatorna.
2021. febr. 26. 09:09
 8/25 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem kapnak, ezt is már hányan megcáfolták... Szerinted VV Reni, Fanni meg a többi visszament volna prostituáltnak, sztriptíztáncosnak, A VV GYŐZTES Robin pincérkedni, ha így lenne? Nem osztanak évente, kétévente havi 500 ezret a semmire 13-15 embernek. Miért tennék?
2021. febr. 26. 09:13
 9/25 anonim ***** válasza:
Mert akik beköltöznek, azok munkaszerződést kapnak, munkáért pedig bér jár.
2021. febr. 26. 09:59
 10/25 A kérdező kommentje:
hát figyelj, nem tudom te hol dolgoztál eddigi életedben, de miután VÉGET ÉR A MUNKÁD, jönnek az újak, te kapsz bármit is?
2021. febr. 26. 10:07
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!