Hát akkor most Vv Bálint leszerepelt?
Nekem az is eszembe jutott, hogy direkt áll bele Robiba, mert ő Moht tartja most bent a legerősebbnek. Ezt többször is mondta, hogy neki Moh a legnagyobb ellenfele. Szerintem arra készül, hogy most kiejti az általa szürkének tartott Robit, majd lesz egy csaj párbaj és a top 3-ban ők lesznek Mohval és Mercivel/Vivivel. Úgy gondolhatja, hogy ez a párbaj most megerősíti, kicsit középpontba kerülhet és így lehet esélye győzni a végén. Sajnos Moht mi bejuttattuk a top 3-ba, mert annyira utáltuk Renátót meg Danit. Fingjuk sincs róla bent, hogy Moh akár Vivi ellen is kiesett volna.
Nyilván taktikázik - most ezt nevezhetjük színészkedésnek is - de ez nem baj. Sőt, ponthogy jó, ez egy taktikai játék. Csak kell hozzá egy minimális ész is, ami jelenleg szerintem neki és Vivinek, esetleg Robinak van meg. Mercinek is szerencséje volt a két párbajával, mert Amandát és Virágot az emberek nagyrésze nem szerette, nem annyira Merci érdeme, hogy visszajutott. De ezt ők bent nem tudják biztosan. Akkor esnének pofára mindannyian, ha Robi most visszamenne, aztán Vivi kiejtené Mercit. Így a top 3-ban Moh kényszerből ugyan benne lenne, de igazából Vivi és Robi között dőlne el a vége. A szimpátiaszavazásokon Vivi mostanság lenyomta Robit, úgyhogy bármi lehet. Merciből és a nyávogásából szerintem az emberek többségének több mint elege van, ellene Vivinek jó esélye lenne. Izgi lehet, ha most Robi visszamegy, én rászavazok, de Vivinek drukkolok. A sok alfahímnek szép kis pofáraesés lenne, hát meglátjuk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!