Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ki fogja szerintetek megnyerni...

Ki fogja szerintetek megnyerni a valovilagot????

Figyelt kérdés
Ki fogja megnyerni szerintetek???
2021. febr. 22. 23:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%
Robi
2021. febr. 23. 00:27
 2/11 anonim ***** válasza:
76%

Nekem azaz érzésem, hogy elég kiegyenlített lehet most.

Nekem egyedül Bálint, akit fanyalogva fogadnék, ha nyerne. A többiek OK-k. De nem tudom ki lehet erősebb, talán Moh.

Most kiesik Bálint vagy Robi, ha utána a lányok párbajoznak, akkor a végén egy lány lesz a háromban úgy eltudom képzelbi, hogy lány nyerjen.

Ugyanakkor a Moh a papírforma talán.

2021. febr. 23. 07:59
 3/11 anonim ***** válasza:
74%
Nagyon remélem h Robi, én legalábbis rá szavazok
2021. febr. 23. 08:51
 4/11 A kérdező kommentje:
de ma min fog mennyi a veszekedés min kapta fel Bálint a vizet??
2021. febr. 23. 10:18
 5/11 anonim ***** válasza:
41%
Egyértelműen Bálint fogja megnyerni, már a játék eleje óta vezeti a népszerűségi listákat, de személy szerint én jobban örülnék, ha Robi nyerné.
2021. febr. 23. 10:49
 6/11 A kérdező kommentje:
de ma mi lesz az a veszekedés???
2021. febr. 23. 11:05
 7/11 anonim ***** válasza:
61%
Bálint
2021. febr. 23. 12:16
 8/11 A kérdező kommentje:
de ma mi lesz az a veszekedés valki nem tudja??
2021. febr. 23. 15:06
 9/11 anonim ***** válasza:
37%
Valami 8 millión vesztek össze, hogy azért valaki feladná, Báint meg játtsza az elkölcsöst. Biztos hogy bálint nyer, én már nem is nézem, full felesleges
2021. febr. 23. 15:51
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy végre lenne valami csavar ha nem Bálint nyerne... De úgyis ő fogja :D baaar vegulis megerdemli, rafinált gyerek, ügyesen alakítja a jatekot... Robi amugy szerintem sokkal értelmesebb nála és meg mindig egy szimpatikusabb jelenség.

Vivi azért nem fog nyerni mert hiába bírják sokan, legalább annyian a falra másznak tőle.

Mercikenek meg esélye is lett volna ha nem alázza magát szanaszét Moh miatt.

Mohnak meg Mercike nélkül meg ennyi szerepe se lenne, rettentő unalmas karakter, azon kívül hogy a 13 éves lányok szerint helyes semmihez nem ért,ennek ellenére ő hiszi el a legjobban magárol az egész játékban. Amikor volt ez a randizos játék, senki nem vette komolyan, mindneki elpoenkodta, erre ő meg kijelenti hogy neki egyik se kell :D miközben ez csak egy vicces feladat volt...

2021. febr. 23. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!