Vannak olyan emberek, akik szeretik a TV reklámokat?
Figyelt kérdés
Most megint elkezdtem tv-t nézni, és kíváncsi lennék, hogy van-e olyan ember, aki szereti a reklámokat a tévékben?!2021. febr. 21. 14:48
1/7 anonim válasza:
Persze! Én Pl a 80-as évek vége óta gyűjtöm őket VHS-re. A mai reklámok mondjuk már nagyon gyengék a 80-as, 90-es évekhez képest.
2/7 anonim válasza:
Egyik ismerősöm panaszkodik, hogy azért nem szereti a TV-műsorokat, mert filmmel megszakítják a reklámokat.
3/7 anonim válasza:
Engem nem zavarnak, nem is a reklámot, magát a szünetet szeretem, addig pisilni megyek, szenyáért, inni, járkálok kicsit
4/7 anonim válasza:
Nem sokan, az biztos. De nem is azért vannak a reklámok hogy szeretni kelljen őket, hanem a csatorna gyakorlatilag ebből termeli magának a bevétel nagyját.
5/7 anonim válasza:
Én is úgy vagyok, ahogy #3. Ha nem lenne reklám, hogyan bírnék ki másfél-két órát egyhuzamban? Köszi, reklámok! 😁 😇 📺
6/7 anonim válasza:
Már jó pár éve nem láttam reklámokat. Tv-t nem nézek, nincs is. Böngészni kötelezően reklámblokkolóval szoktam. Rádió helyett streaming, tv helyett is. YouTube-ot telefonon csak böngészőből, blokkolóval használom. Szóval én kifejezetten nem szeretem a reklámokat.
7/7 anonim válasza:
Én a régi reklámokat szerettem, a 80-as és 90-es években, de elvétve a maiak között is van néhány jó, bár nem túl sok.
Egyébként a #3-ashoz és az #5-öshöz hasonlóan én is azért örülök nekik film közben, mert ilyenkor ki tudok menni WC-re, vagy kajáért, innivalóért. Éppen ezért, ha közszolgálati csatornán adnak filmet (ahol ugye nincs reklám), ami érdekelne, inkább rákeresek interneten, hogy fenn van e, és ott nézem meg inkább.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!