Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek ki jön vissza a...

Szerintetek ki jön vissza a párbajról?

Figyelt kérdés
Dani vagy Moh?

2021. febr. 17. 23:23
A kérdező szavazást indított:
Dani
Moh
21 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
80%
Moh
2021. febr. 17. 23:39
 2/10 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem Moh, de ez most talán szorosabb lesz, mint az eddigiek. Amúgy annak örülnék a legjobban, ha mindkettő kiesne, nem szavaznék egyikre se. A Vivis párbajt leszámítva eddig kb csak úgy szavaztam, hogy valaki ellen, nem pedig a másik iránt érzett szimpátia miatt. Ritka ellenszenves embereket sikerült ebben az évadban összeválogatni, örülök, hogy nemsokára vége :D
2021. febr. 18. 11:05
 3/10 anonim ***** válasza:
70%
Én Danit jobban bírom, Moh elég jelentéktelen, a véleményét sem mondja ki normálisan, csak hátrál. Dani nekem Virág miatt nem volt szimpi korábban, nagyon lehúzta őt az a lány, kihozta belőle a negatív énjét, ezért is fog most veszíteni. Pedig Dani nekem szimpi volt az elején, simán végigvihette volna a játékot ha nincs a Virág. Sokan ezzel bukják el, Fru is erős játékos lett volna, nekem lányok közül ő volt a kedvencem, aztán jött Renátó és ezzel el is bukta. Már most mennyivel többet mutat magából Dani mióta nincs bent Virág, sokkal jobban koncentrál önmagára és a játékára, kár, hogy ezt így elcseszte, mert bizony szombaton ki fog esni a srác.
2021. febr. 19. 09:19
 4/10 A kérdező kommentje:
3-as. Én is ezt gondolom. Kár hogy a Moh fog bent maradni. Dani sokkal értelmesebb. Moh rajongóiank nagy rése szerintem tinilány, aki mind da van a külsejéért. A belsője nem sok mindent tartogat.
2021. febr. 19. 21:46
 5/10 anonim ***** válasza:
76%
Egyiket jobban utálom, mint a másikat. Csak azért szavazok Mohra, mert Vivi mögé állt. Gondolom már taktikáznak rendesen, mivel neki drukkolok, ha neki jobb lenne Moh, akkor nekem mindegy. De tényleg annak örülnék a legjobban, ha lenne egy olyan lehetőség is, hogy mindkettő húzzon haza.
2021. febr. 19. 22:06
 6/10 anonim ***** válasza:
63%
Mind2 gáz... De nekem Moh antipatikusabb. Elkezd szórakozni Mercivel nyomul rá ezerrel, és hiába mondta neki h nem lesz semmi, nem úgy cselekedett, aztán szerencsétlen csajnak érzései lesznek és akkor szól h ja bocs itt tényleg nem lesz semmi.. A másik meg hogy azért nyomul rá mert úgy gondolja hogy ez egy jó taktika, hiszen a nézőket érdeklik a párok.. :) es ezen kívül semmit nem csinál, eszik, fekszik, és bocsánatot kér ha épp valami dráma van...
2021. febr. 19. 22:48
 7/10 anonim ***** válasza:
92%
Azt mondjuk nem tudom honnan szedi, hogy a párok szimpatikusak, amikor eddig a 2 pár 3 tagja látványosan nagy különbséggel esett ki :D mindig is szar volt ez a szerelem téma, senkinek se jött be eddig. Ezért sajnálom, hogy egymással párbajoznak, mert számomra mindketten kifejezetten ellenszenvesek.
2021. febr. 19. 22:57
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem ő a legelesebb kés a fiókban. Amit még nagyon nem bírok benne hogy mekkora arca van...
2021. febr. 19. 23:33
 9/10 anonim ***** válasza:
51%

Mindkettőnek kint kellene maradni, sőt, az egészet meg kellene szüntetni. Éppen most néztem meg pár jelenetet ebből a primitív műsorból. Elég elkeserítő, hogy erre van igénye az embereknek. Ez nem valóságshow, hanem primitív show. Az egész arról szól, hogy összezárnak egy rakás buta embert. Bár nem ismerem a mostani évadot de gondolom, egyetlen olyan játékos sincs bent, aki arra törekedne, hogy értéket adjon a nézőknek, és normális dolgokról kezdeményezzen beszélgetést. Például: elképzelhető lenne az, hogy a villalakók biológiai témáról beszélgessenek este? Hogy a nézőt is arrafelé sodorják?

Már beszavazó show sincs, pedig ott legalább (valemennyi) beleszólása volt annak a nézőknek, hogy kikből álljon az adás. De most már a készítők válogatnak ki az embereket. Gondolom az egyik feltétel az, hogy minél botrányosabb legyen valaki.

2021. febr. 20. 08:02
 10/10 anonim ***** válasza:
73%

Egyébként a külsejére fogjátok, legalábbis sokan, hogy amiatt vannak oda érte sokan, de egyébként nem néz ki olyan jól...

A Robi, még a Bálint is talán sokkal jobban néz ki nála.

Dani Virágnál rontotta el. Olyan dolgokon kapta fel a vizet amin normális ember nem.

Sőt még az sem lett volna baj, ha összejön a lánnyal, csak ugye nem kellett volna ennyire primitív hülye gyereknek lennie. És akkor még ez is enyhe kifejezés volt. Illetve sokszor ő is nagyon-nagyon olyan dolgokat mond, amik nem reálisak.

Az elején Mohnak drukkoltam ezen a párbajon. Aztán Danin láttam hogy azért normálisabb, illetve örültem volna, ha Merci is megtudja mutatni, ő milyen.

Egyébként azt hittem, hogy kiesik a moh, mivel már kicsit túltaktikázta magát

Mindegy. Én egy párbajon fogok szavazni. Az a végső lesz. És akkor is Robira. 💖

2021. febr. 21. 01:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!