Szerintetek ki jön vissza a párbajról?
Mindkettőnek kint kellene maradni, sőt, az egészet meg kellene szüntetni. Éppen most néztem meg pár jelenetet ebből a primitív műsorból. Elég elkeserítő, hogy erre van igénye az embereknek. Ez nem valóságshow, hanem primitív show. Az egész arról szól, hogy összezárnak egy rakás buta embert. Bár nem ismerem a mostani évadot de gondolom, egyetlen olyan játékos sincs bent, aki arra törekedne, hogy értéket adjon a nézőknek, és normális dolgokról kezdeményezzen beszélgetést. Például: elképzelhető lenne az, hogy a villalakók biológiai témáról beszélgessenek este? Hogy a nézőt is arrafelé sodorják?
Már beszavazó show sincs, pedig ott legalább (valemennyi) beleszólása volt annak a nézőknek, hogy kikből álljon az adás. De most már a készítők válogatnak ki az embereket. Gondolom az egyik feltétel az, hogy minél botrányosabb legyen valaki.
Egyébként a külsejére fogjátok, legalábbis sokan, hogy amiatt vannak oda érte sokan, de egyébként nem néz ki olyan jól...
A Robi, még a Bálint is talán sokkal jobban néz ki nála.
Dani Virágnál rontotta el. Olyan dolgokon kapta fel a vizet amin normális ember nem.
Sőt még az sem lett volna baj, ha összejön a lánnyal, csak ugye nem kellett volna ennyire primitív hülye gyereknek lennie. És akkor még ez is enyhe kifejezés volt. Illetve sokszor ő is nagyon-nagyon olyan dolgokat mond, amik nem reálisak.
Az elején Mohnak drukkoltam ezen a párbajon. Aztán Danin láttam hogy azért normálisabb, illetve örültem volna, ha Merci is megtudja mutatni, ő milyen.
Egyébként azt hittem, hogy kiesik a moh, mivel már kicsit túltaktikázta magát
Mindegy. Én egy párbajon fogok szavazni. Az a végső lesz. És akkor is Robira. 💖
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!