Az előző Valo világokban is igy leputtyantak az emberek a végére?
Figyelt kérdés
Az első pár részt neztem, gondoltam jó kis műsor lesz a karanténra, aztán valahogy elfelejtettem. Előző héten láttam egy reszt, és szegények nagyon máshogy néznek ki.2021. febr. 17. 17:14
1/3 anonim válasza:
Persze. Több hónapig be vannak zárva egy teljesen mozgásszegény környezetben és életmódra átállva, miközben akkora kalóriatöbbletet visznek be, hogy átlagosan 5-10 kilót híznak. A másik része pedig, hogy az elején még mindenki ki van kenve-fenve és a legjobb oldalát mutatja, de több hét után már egymásnak és a nézőknek sem öltöznek ki.
2/3 A kérdező kommentje:
Kemény :D a két szőke lányon látszott a legjobban... Vagy lehet azért mert rájuk emlékeztem az elejéről
2021. febr. 17. 21:06
3/3 anonim válasza:
Látod Virágot meg se ismerték 🤣
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!