X-Faktor privát meghalhalgatás? Többi lent.
A napokban rám írt Instagramon egy RTL-es castingos, hogy lenne-e kedvem szerepelni az X-Faktor 2021-es évadában. Először furcsáltam is hogy miért Instagramon keresnek meg privát üzenetben, de utánajárva a dolgoknak elvileg ez bevett szokás az RTL Klubnál készített műsorok esetében.
Már egy jóideje foglalkozok zenéléssel, ezért is nem azért megyek oda hogy hülyét csináljak magamból.
Viszont érdekes számomra, hogy a castinggal foglalkozó munkatárs azt írta hogy engemet elhívnának egy privát meghallgatásra ahol a műsor szerkesztői lesznek csak jelen. (se nézők, se mentorok)
Jelen pillanatban arra hajlok hogy elmegyek erre a privát meghallgatásra, de ha úgy érzen hogy csak egy beetetés az egész akkor hagyom a picsába.
Annyit szeretnék megtudni hogy köztetek volt-e vagy van-e olyan akivel volt hasonló akit így megkerestek, és megjelentetek egy ilyen szerkesztői meghallgatason.
Milyen tapasztalataitok voltak?
Meg kell nézni a VV nőit, itt aztán nincs hiány zsirban. De hang ügyben: hol lenne az a skót hölgy, aki ötven évesen és rondán kiált énekelni és óriási tapsot és dijat kapott? Mikor tanulja meg az RTLKLUB, hogy lehet bármilyen
agyonműtött valaki, ha nincs hangja, nem nyerhet.
Szia!
Én jelentkeztem az idei x-faktorba, de mivel elég visszahúzódó vagyok csak a négy fal között énekelek az énekversenyeken kívül. Engem nem megkerestek, de ma hívtak, hogy menjek be majd meghallgatásra. Pont azon gondolkozok, hogy vajon mekkora hátrányom lehet, egyenlőek-e a feltételek, vagy valakinek azért lesz hátszele? Nagyon sok kétely van így bennem a meghallgatással kapcsolatban. Te voltál azóta? Tudnál mesélni?
Én elvileg ma megyek szerintetek elmrnjek megpróbálni?xd
És téged mikorra hívtak be?
Amugy engem 3 ember is megkeresett az i stagramon az xfaktorral szoval nem vagy egyedűl de nekem nem privát meghalgatást mondtak hanem sima előválogatót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!