Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ki a kedvencetek, kinek...

Ki a kedvencetek, kinek szurkoltok a Való világból?

Figyelt kérdés

2021. febr. 13. 18:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
70%

Engem is felidegesít... de már az is, hogy a benti alfahímek hogy lenézik meg gyengének, butának tartják. Nagyon bírnám, ha mondjuk Mohval lenne egy párbaja és kinthagyná. Nekem már Robi se szimpi, egyértelműen húz a Merci-Moh pároshoz, mert erősnek gondolja őket. Pedig az emberek nagyrészének szerintem mindkettővel tele a hócipője. Akkor is nagyot csalódtam Robiban, amikor Vivit tartotta a legbutábbnak, ráadásul a kísérletre fogta, amit végül Vivi fejtett meg... azt nem is értettem. Vagyis de: a díszhímekbe nem mert beleállni, Mercike meg az új kis üdvöskéje. Tudom sokan szeretik Robit, annyira nagy bajom nekem sincs vele, de egyre kevésbé szimpatikus. Kiábrándultam belőle mostanság.

Vivi felé meg van egy ilyen "na mutasd meg ezeknek, kislány" érzésem is, mert tényleg úgy kezelik mint valami lábtörlőt. A saját barátai is. Láthatóan rajta szórakoznak, nem vele, de azért elég jól helytáll, én már kikészültem volna. Robi a melleit cikizi, hát ki ez a gyászfax, de komolyan...

2021. febr. 19. 22:41
 12/17 anonim ***** válasza:
70%
Na azért Vivi is tehet erről a képről, ami kialakult róla. Kicsit előbb kellett volna faszacsajoskodni.
2021. febr. 19. 22:44
 13/17 A kérdező kommentje:
Én a top3-ba lányt is el tudok képzelni. Nekem Vivi és Merci is szimpatikus, bár mindketten más miatt. Vivit picit komolyabb karakternek tartom és néha úgy érzem, hogy próbálna vicces lenni, de nem mindig jön össze...de az életfelfogásában vannak értemes dolgok! Viszont nem tudom mennyire fair és mennyire taktikázik. Merci jó értelemben bolond, de tud komoly is lenni, akkor vannak olyan gondolatai, amik abszolút helyén vannak. Ő inkább számomra csak ott "rontotta el" a játékot, amikor Moh után túlságosan futott, de ettől függetlenül nekem tetszik, ahogy bolondozik és szerintem egyáltalán nem egy kétszínű személy.
2021. febr. 19. 22:50
 14/17 anonim válasza:
61%
Nekem Vivi és Robi a kedvenceim. De Bálintot is nagyon bírom :D
2021. febr. 20. 16:57
 15/17 anonim ***** válasza:
61%

1. Robi

2. Vivi

3. Moh

2021. febr. 23. 08:53
 16/17 anonim ***** válasza:
46%
Robi most kiesik, mert kiviszi Bálintot. Kár érte, az utóbbi hétig simán esélyes volt, de itt a végét eltolta.
2021. febr. 23. 11:38
 17/17 anonim ***** válasza:
0%

Nem eltolta, csak kijött az igazi arca, hála istennek. Ő végig sunyi volt és sunyin is taktikázott. Kibeszélt sok mindenkit a háta mögött. Virág ellen is féreg módjára próbálkozott, hogy kirakják, aztán lenyúlta direkt előle a lila kendőt poénba burkolva.

Vivit is kibeszélte, hogy többet nem bízik benne, aztán meg Bálintot. Bálinttal a játék eleje óta is csak érdekből volt jóban, mert tudta, hogy erős játékos. Lényegében a fiú feltűnés és párbaj nélkül akart besunnyogni a fináléba, ezért nem vállalta fel sosem az igazi véleményét, hogy ne legyen senkivel sem konfliktusa, soha ne legyen veszélyzónában, soha senki ne vigye ki párbajozni, sőt még jelet se kapjon. Azért ő nagy haverja VV Gregnek meg Osváth Zsoltinak, biztos megáldották őt mikor bement 1-2 cseles praktikával, hogy mire figyeljen, és hogy viselkedjen.

2021. febr. 23. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!