VV Virág vag VV Merci?
Figyelt kérdés
Kire szavaznál?2021. febr. 11. 12:23
11/18 anonim válasza:
Ezt Moh-nál szokta csinálni, nem? (Nem vagyok aktív nézője a műsornak)
A páromhoz én is "gügyögve" beszéltem a kapcsolatunk elején, mintha egy kisbabához beszéltem volna. 😅
12/18 anonim válasza:
Én egy időben napi négy órát utaztam tömegközlekedésen és gyakran ültek mellettem olyan párok, ahol a nő így beszélt. Selypítve, cukiskodva. Iszonyú volt hallgatni 20-30 perceken keresztül. Szerintem beteges az ilyen, nem nőies.
Hogy kire szavaznék? Egyikre sem, valamiért egyikkel kapcsolatban sem érzek semmi különöset, szimpátiát.
13/18 hosszúhajú válasza:
hajrá merci! virág szégyen hogy a spermát törölgeti az arcáról egy ország előtt! tegye otthon! az anyja helyében ezért sülne le e képem a lányom miatt...
14/18 A kérdező kommentje:
Egy 19. Életévét ép most töltött kislányról beszélsz... ráadásul ő abba a villába be van zárva nem mehet haza mert akkor ki esik...
2021. febr. 13. 22:17
15/18 hosszúhajú válasza:
menjen haza most! most megy a párbaj. ja te is spermát törölgetnél az ország előtt a képedről - hú 19 évesen ez nem gáz...mert ez korfüggő, 25 évesen lehet nyilvánosan :D :D jaj de nőies lehetsz te is... a női nem szégyenei...
16/18 hosszúhajú válasza:
sikerült!!!!!!!!! hazamegy a spermaevő!!!!!!!!!!!!
17/18 anonim válasza:
Ki bántott hosszúhajú? Ennyire miért készülnek ki emberek egy sima valóság show miatt?
18/18 hosszúhajú válasza:
a gusztustalan világ bántott, ilyen példát mutatni. de most olyan boldog vagyok hogy pont leszarom mit írsz!!!! győzött az erkölcs!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!