Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szoktatok még TV-t nézni?

Szoktatok még TV-t nézni?

Figyelt kérdés
Rájöttem, hogy már lassan 10-12 éve nem volt olyan hogy leültem volna TV elé bármit is nézni rajta

2021. febr. 9. 20:12
A kérdező szavazást indított:
Már nem
Igen, de egyre kevesebbet
Igen, ugyanannyit mint régebben
23 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
Én is valami hasonló ideje, mondjuk tv m sincs már kb ennyi ideje.
2021. febr. 9. 21:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Amikor elkezdtem netezni, nagyon lecsökkent a TV-nézési időm. Aztán fokozatosan ismét növekedni kezdett. Filmet, vagy hosszabb TV-műsort nem szeretek az íróasztalnál ülve monitoron nézni, ahhoz fotel, lábtartó és nagyképernyős TV kell. Szóval én ragaszkodom a kényelemhez. :)
2021. febr. 9. 22:10
 3/6 anonim ***** válasza:
63%
Max a neten valami alternatív adót. Már kb 7 éve nem nézek tévét, pontosabban de, amióta van okos tévém, a sok szennyből, negatív, uszító, megölte, balesetet szenvedett "oltasd be magad" hírekből, filmekből, népbutító celeb műsorokból, gyógyszerreklámokból köszönöm, de most se kérek. Ha valakinek erre van igénye, hát egészségére, én egy kicsit sajnálnék erre kifizetni több ezer forintot havonta.
2021. febr. 9. 23:21
 4/6 anonim ***** válasza:
75%
Én sem szoktam leülni elé, mert naphosszat gépen dolgozok és netezek, a tv-t pedig legfeljebb háttérzajnak használom és időnként oda-oda nézek, hogy mi megy rajta. Sokszor már fel sem tűnik, ha napokig be sem kapcsolom. Néha azért megnézek egy műsort, ha van benne valami érdekes, illetve alvás előtt szoktam ismeretterjesztő műsorokkal lekötni a figyelmem. A külföldi adók közt is szeretek kíváncsiságból kapcsolgatni. Filmeket szinte egyáltalán nem nézek, de nemcsak tv-n, hanem egyébként sem.
2021. febr. 10. 03:03
 5/6 anonim ***** válasza:
56%
Káros szokásnak és felesleges időpazarlának tartom. Nem.
2021. febr. 13. 13:11
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
*s
2021. febr. 13. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!