Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Egy tv-ben egy reklámban...

Egy tv-ben egy reklámban miért kell ordítani?

Figyelt kérdés

Ezt nem értem, hogy miért kell ordítva eljuttatni az infót? "Régen" olyan jó volt, csak bemondták a reklámokat. Most meg? ordítanak benne. Olyan idegesítő a hangja. Semmi nyugalom nicns benne, csak az eszeveszett rohanás, és hogy minél hangosabban ordítsák bele a mikrofonba.

Hiába halk a tévé, maga a hang az idegesítő.

Ne írjátok, hogy "akkor ne nézzem" mert nem nézem, csak a ládban vannak akik nézik és elég rossz hallgatni.

80-as években olyan nyugis volt, gyerekként csak hallgattuk, hogy épp mi új van. Szó szerint lassan felolvasták a szöveget.

(Én az apa vagyok, 50 éves :D)

2021. febr. 4. 23:47
 1/7 A kérdező kommentje:
természetellenes ahogy üvöltenek.
2021. febr. 4. 23:48
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert felkelti az érdeklődést. Lásd: Te is erről beszélsz most.
2021. febr. 5. 09:46
 3/7 A kérdező kommentje:
2: Nálam az ellenkezőjét éri el. Nyílván észrevettem, hiszen néztem a tévét.
2021. febr. 5. 09:50
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Itt nem az a lényeg, hozy szereted-e, felkapod a fejed mondjuk az Alza.huuuuu-s reklámokra is. És akármennyire is idegesítőek, az emberbe megmaradnak. És beszélgetés során nálunk is előkerült már, hogy "mennyire idegesítő". És ez már egy reklám, lehet negatív, de reklám. Ezért ordibálnak és ezért ennyire idegesítőek a reklámok
2021. febr. 5. 10:07
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem erre van valami törvény, hogy nem lehetnek túl hangosak, bár enm vagyok benne biztos, de mintha hallottam volna iylesmiről.
2021. febr. 5. 13:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem számolnak azzal, hogy az emberek a reklámszünet alatt felállnak a tv elől (akkor mennek ki mondjuk vacsorát csinálni, vagy elszaladnak egy zsebkendőért, stb.), ezért úgy tervezik meg a reklámot, hogy a szomszéd szobából is pontosan tudd, épp melyik megy. Nem csak az a baj, hogy ordibálnak benne, az egész reklám (a zene, a sima beszéd is) észrevehetően hangosabbra van állítva, mint a filmek és a műsorok. Régen valószínűleg azért nem volt ez szempont, mert nem voltak 10 percenként 10 perces reklámblokkok. Az emberek így szívesebben megnézték, és nem menekültek előle. Az egyetlen megoldás erre, ha kéznél tartod a kapcsolót, és rögtön halkítasz minden reklámszünetet. Kicsit körülményes, de legalább az ember nem készül ki idegileg teljesen a műsor végére. Egyébként nem igazán értem, miért jók az idegesítő reklámok. Bennem ellenszenvet keltenek az adott termék iránt, és ha tehetem, nagy ívben kerülöm azokat a termékeket, illetve boltokat, amiknek irritálnak a reklámjaik.
2021. febr. 19. 21:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha már ott a távkapcs akkor inkább elkapcsol az ember, bár arra is ekzdenek rászokni hogy szinte minden adón egyszerre adnak reklámot. :D
2021. febr. 20. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!