Hogy lehet az, hogy a reklám hosszabb, mint a filmrészlet?
Már igaz, hogy a reklámokat megszakítják egy kis filmmel. Borzalmas ami van. Évek óta nem tévéztem, de most egy olcsóbb, de jobb csomagra váltottunk, így lett 66 csatornánk.
Tegnap este a Mi kis falunk-et néztem az rtl-en.
MEGMÉRTEM!!! 16 perc volt átlagosan a reklám és 9 perc a film.
Először meg csak néztem, hogy hát ilyen nincs, meddig lesz még reklám? a másodiknál megmértem.
21:54-kor kezdődött a reklám és 22:10-kor ért véget. Ez mire jó? Ki élvezi ezt? és a maradék 9-10 perc pedig 22:20-ig a végéig ment.
Lassan 20 perces reklámok lesznek. Aztán fél óra, háromengyed, egy óra. Már lassan leülök reklámot nézni és bosszankodom amikor megszakítják egy kis filmmel.
Alapból már szerintem a tv is "elavult" az embereknek nicnsen arra idejük, hogy pontban 20:00 és 21:30 között tévézzenek. vagy délután például. Hanem amikor ráérnek akkor nézik, és azt amit akarnak. pl netflixről, vagy hbo go-ról.
Csak a csomag miatt van mediaboxunk, mert így olcsóbb, mint csak a net és a telefon, de borzalmas a tévé!!! Nem is értem, hogy miért létezik még mindig. A felénél becsatlakozok egy filmbe, mert már egy órája megy, az úgy nagyon nem izgalmas.
De a reklámok mégrosszabb.
A TVcsatornák reklámidejére a médiatörvényben szereplő reklámkvóta vonatkozik. A kereskedelmi TVcsatornák (RTL, TV2) esetében ez óránként max 12perc, a közszolgálatinál óránként 8perc lehet. (M1,M2..)
Egyébként én sem értek egyet ezzel, és sajnos volt szerencsém végig olvasni a médiatörvényt és olyanok vannak benne, hogy hihetetlen... Sajnos a kereskedelmi TV a reklámokból tarthatja csak fent magát, na de 12perc? A közszolgálati pedig állami fenntartású, amiért mi a adózunk, úgyhogy elméletben reklámok sem kellenének... Nem mellesleg tovább akarják növelni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!