Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Melyik Minimax mese volt ez?

Melyik Minimax mese volt ez?

Figyelt kérdés
Annyira emlékszem hogy egy kislány mikor lefeküdt aludni, anyukája elaltatta majd kiment a szobából, a kislány egyből bebújt a takaró végébe és egy alagúton átmászott egy másik világba ahol voltak kis barátai. Régóta keresem, de sajnos nem találom. Valaki tud segíteni? Kb. 2005-2010ben játszották.

2021. febr. 3. 20:30
 1/7 anonim válasza:
Coraline, ez lesz az öcskösöm
2021. febr. 3. 20:50
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem, mivel ez egy film és nem is ment minimaxon.
2021. febr. 9. 14:23
 3/7 anonim válasza:

Van egy angol nyelvű oldal, ahová ha beírod a cselekményt kidobja melyik film/mese az. Szerintem ha rákeresel, azonnal meglesz.

Sok sikert :)

2021. febr. 26. 18:46
 4/7 A kérdező kommentje:
Oké és ennek az oldalnak mi a neve?:D
2021. febr. 27. 14:50
 5/7 anonim válasza:
whatismymovie a neve
2021. márc. 2. 20:12
 6/7 anonim ***** válasza:

Hello, kiderült miaz? Köszönöm

Amúgy pl nekem rémlik valami Titkos kert című lehet van belőle mese is, film is; de szal ez is ugyanazon az alapon indul el,hogy találnak valami titkos szobát egy kastélyban, ahova költöznek.

Amúgy Rupert maciból vannak ilyenek, angolul újranézhető youtube-on , nem tudom, magyarul is fönnvan-e, de pl egyik résznek a címe: Rupert meets the Queen. Itt kicsit ilyen képzelet van benne, meg időutazás; igazából a nézőkre bízzák asszem, de elvileg csak elképzeltek egy szerepjátékot, de nagyon jó. Rupert maciból rengeteg sok jó van. Van ilyen, amikor az Álmok földjén van, van amikor Tükörországban, van másik ilyen középkorias jellegű; van egy krétával megrajzolt birodalom, van Óriások földje, asszem van olyan is, amikor megáll az idő stb.

2021. márc. 13. 16:08
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi, de sajnos nem találtam meg.
2021. márc. 14. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!