Melyik Minimax mese volt ez?
Van egy angol nyelvű oldal, ahová ha beírod a cselekményt kidobja melyik film/mese az. Szerintem ha rákeresel, azonnal meglesz.
Sok sikert :)
Hello, kiderült miaz? Köszönöm
Amúgy pl nekem rémlik valami Titkos kert című lehet van belőle mese is, film is; de szal ez is ugyanazon az alapon indul el,hogy találnak valami titkos szobát egy kastélyban, ahova költöznek.
Amúgy Rupert maciból vannak ilyenek, angolul újranézhető youtube-on , nem tudom, magyarul is fönnvan-e, de pl egyik résznek a címe: Rupert meets the Queen. Itt kicsit ilyen képzelet van benne, meg időutazás; igazából a nézőkre bízzák asszem, de elvileg csak elképzeltek egy szerepjátékot, de nagyon jó. Rupert maciból rengeteg sok jó van. Van ilyen, amikor az Álmok földjén van, van amikor Tükörországban, van másik ilyen középkorias jellegű; van egy krétával megrajzolt birodalom, van Óriások földje, asszem van olyan is, amikor megáll az idő stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!