Bing nyuszi, akivel egyutt èl ,Flop, az micsoda, milyem allat es miert elnek egyutt? O neveli? Es Pandot?
Es egy nyul es egy panda miert baratkozik es miert ilyen fura lenyek nevelik oket?
Ez is vmi gender mese?
Ezeknek az óvodás korú állatoknak plüss nevelőik vannak. A kánon (azaz az írók által elfogadott sztori) ennyit említ.
Ám én úgy gondolom, hogy az igazi szüleiket kiírtották, és ezért életre keltek a kedvenc plüsseik, hogy az árván maradt kicsiket neveljék.
Én utána olvastam és két teória is van róla (természetesen angolul) az első az az lenne, hogy Bing szülei távol vannak, ezért flop vigyáz rá, de az a kérdés még megválaszolatlan, hogy az egész sorozat alatt mit csinálnak a szülei. Továbbá az is fel tűnhet, hogy sok plüss van a történetbe, aminek nem tudni az okát. Megfigyelhető, hogy floppot úgy próbálták ábrázolni, hogy hasonlítson egy kicsit bingre, illetve azt sem tudni, hogy flop bingnek a gyámja - e vagy csupán a bébi szittere
A második opció engem nagyon meglepett, sőt szerintem ez egy kicsit iesztő, visszataszító és nyomasztó, de talán sajnos ez lesz a leg logikusabb. Egy kicsit igaza van ebben az első válaszolónak is, mivel van egy olyan teória, hogy bing szüleit ki írtotta a vírus,emiatt nehézségben szenved, és ő képzeli el emiatt floppot, és a barátait, hogy vele vannak, miközben amúgy teljesen boldogtalan, csak nem tudja mert úgymond képzeleg.
Bárhogy is legyen, ezek csak teóriák, a készítők nem nagyon akarnak erre válaszolni
Remélem tudtam egy kicsit segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!