Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Bing nyuszi, akivel egyutt èl...

Bing nyuszi, akivel egyutt èl ,Flop, az micsoda, milyem allat es miert elnek egyutt? O neveli? Es Pandot?

Figyelt kérdés

Es egy nyul es egy panda miert baratkozik es miert ilyen fura lenyek nevelik oket?

Ez is vmi gender mese?

2021. jan. 25. 14:04
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
52%

Ezeknek az óvodás korú állatoknak plüss nevelőik vannak. A kánon (azaz az írók által elfogadott sztori) ennyit említ.

Ám én úgy gondolom, hogy az igazi szüleiket kiírtották, és ezért életre keltek a kedvenc plüsseik, hogy az árván maradt kicsiket neveljék.

2021. febr. 13. 15:00
 2/16 A kérdező kommentje:
Mibol kovetkeztetsz erre, hogy kiirtottak oket?
2021. febr. 14. 01:25
 3/16 anonim ***** válasza:
73%
Mert a gyerekeket plüssök nevelik, akik nem lehetnek a biológiai szüleik.
2021. febr. 14. 09:37
 4/16 A kérdező kommentje:
Teged is idegesit Bing?
2021. febr. 14. 22:54
 5/16 anonim válasza:
47%
Szerintem egy kór kiírtotta a felnőtt populációt. Csak a törpenövésű felnőttek és a gyerekek maradtak életben. A törpenövésűek elosztották egymás közt a gyerekek nevelését.
2021. ápr. 27. 19:21
 6/16 A kérdező kommentje:
Sokat gondolkoztal ezen?
2021. ápr. 27. 22:34
 7/16 anonim ***** válasza:
79%
Flop egy plüss állat szerintem, ő Bing gondozója. A hangja alapján hímnemű, gondolom ő adja az apaképet, míg Amma az elefánt az anyaképet. Nekem nagyon furcsa ez a mese és eléggé idegesítő is, de hát nem is az én korosztályomnak készült 😅 bennem felvetődtek olyan kérdések, hogy ha Flop bing apja, akkor hol az anyja? Miért kell olyan mesét készíteni a gyerekeknek, amiben nem a szülők nevelik a gyereket? Ha Flop a gondozója, akkor hol vannak a szülei? Egy gyermekotthonban él? Vagy örökbe fogadták? A felnőttek miért kisebbek mint a gyerekek?
2021. nov. 26. 15:30
 8/16 anonim válasza:
48%

Én utána olvastam és két teória is van róla (természetesen angolul) az első az az lenne, hogy Bing szülei távol vannak, ezért flop vigyáz rá, de az a kérdés még megválaszolatlan, hogy az egész sorozat alatt mit csinálnak a szülei. Továbbá az is fel tűnhet, hogy sok plüss van a történetbe, aminek nem tudni az okát. Megfigyelhető, hogy floppot úgy próbálták ábrázolni, hogy hasonlítson egy kicsit bingre, illetve azt sem tudni, hogy flop bingnek a gyámja - e vagy csupán a bébi szittere

A második opció engem nagyon meglepett, sőt szerintem ez egy kicsit iesztő, visszataszító és nyomasztó, de talán sajnos ez lesz a leg logikusabb. Egy kicsit igaza van ebben az első válaszolónak is, mivel van egy olyan teória, hogy bing szüleit ki írtotta a vírus,emiatt nehézségben szenved, és ő képzeli el emiatt floppot, és a barátait, hogy vele vannak, miközben amúgy teljesen boldogtalan, csak nem tudja mert úgymond képzeleg.

Bárhogy is legyen, ezek csak teóriák, a készítők nem nagyon akarnak erre válaszolni

Remélem tudtam egy kicsit segíteni

2022. febr. 24. 20:33
 9/16 A kérdező kommentje:
A masodik teoria mire van alapozva hogy kepzeleg? Barmi utal erre? Es mierr pont virus irtotta ki oket? Ezt nem ertem
2022. márc. 31. 10:36
 10/16 anonim válasza:
53%
Flop egy nagyra nőtt hangya.
2022. okt. 5. 02:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!