Csak szerintem járhatott be nagy utat VV Merci?
Figyelt kérdés
Rajta tényleg látszik, hogy nem egy értelmiségi családból származik, azért ennyire buta mert szerintem náluk az efféle műveltség a családban nem volt érték. Annak ellenére hogy valószínűleg semmiféle nevelést és példát nem kapott, szerintem egy egészen kulturált felnőtt lett belőle.2021. jan. 22. 09:18
1/5 anonim válasza:
Ne ítéld meg, hogy őt hogyan nevelték a szülei.
2/5 anonim válasza:
Lehet hogy butácska, meg nincs valami sok lexikális tudása, viszont bizonyos helyzetekben néha tényleg több esze van mint a többi lánynak ott bent. Például a Renátós dolog is amikor Fruval beszélgetett. Több esze van, mint a 24 éves magát kész érett nőnek tartó Fruskának.
A másik meg Virág, ő 18. Ő sem kapott semmilyen normális nevelést és odafigyelést a szüleitől, el is van “kallódva” rendesen... 0-24-ben orrba-szájba szex a villában, rosszlányok.Hu, naív és gyerekes, igénytelen... Merci azért nem ilyen, pedig csak 1 évvel idősebb.
3/5 anonim válasza:
Merci csak azt csinálja ami érdekli. Ő is azok az emberek közé tartozik akik nem szeretnek tanulni inkább a gyakorlatiasabb dolgok érdeklik ez nem feltétlen nevelés kérdése. Látszik, hogy amit nem szeret azt nem csinálja pl most a furulya. Ő tik tok mániás benne volt az Anikó showban és a rap zene érdekli lehet kint folytatni fogja. Ő lesz lehet Majka női utódja végülis ő is VV-vel kezdte aztán repper lett és műsorvezető. Ezt akarja Merci is.
4/5 A kérdező kommentje:
Igaz, nem tudhatom, hogy neveltek, csak azért lehet következtetni pár dologra. Én nagyon szurkolok neki, hogy bejöjjön az élet, a talpraesettsege az megvan.
2021. jan. 22. 20:07
5/5 hosszúhajú válasza:
az anyukája elhagyta - valami ilyesmit mondott a villában. nem csoda hogy érzelmileg ilyen pici maradt - én ezt bírom benne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!