Rábukkantam a valóvilág első szériájára és visszanéztem: Hogy tudta megnyerni azt Szabolcs?
Teljesen szürke karakter, Oki, de főleg Majka százszor jobban vitték a hátukon a show-t, mégis a számomra vontatott természetű és biodíszlet Szabolcs nyert, aki 4 párbajból is fölényesen került ki győztesen. Mit láttak benne az emberek? Sokszor beszélni se tudott.
Amúgy nagyon jó műsor volt, klasszisokkal nézhetőbb, mint a mostaniak.
2-es: érdekes, a VV6-ból Aurelio ennek totálisan az ellentétje. Az a csávó idegbeteg, állandóan ordibált bent ráadásul többször lehetett őt napközben gatya nélkül látni mint normális ruházatban. Csak úgy tudott kitűnni a társaságból, ha felemelte a hangját a többiekkel szemben. Bár Zsófika majdnem elvitte előle a pénzt, ráadásul azt a bolond Simont is jobban kedvelték az emberek, ő nyerte volna, ha nem zárják ki.
A “szerényebb” győztesek közül is csak Alekosz és Attila érdemelte meg igazán, hogy nyertek. Ők legalább így is szórakoztatóak voltak, egyszer nem lehetett őket állat módjára üvöltözni látni mint például Aureliot...
Alekosz egy mentálisan beteg ember, aki anno 14 éves kislányra is rámozdult, csak ez nem kapott akkora hírverést, mivel nyilván a kislányt hurcolták volna meg. Annyira azért ne legyetek oda érte.
Elnézést az offért.
Szabolcs még a vállalhatóbb egyének közül került ki. Nyilván az is más, hogy mennyire szórakoztató. Én azért örülök neki- bár nem sok részt láttam, hogy nem a lányát leszaró, bűnöző Oki vagy a suttyó, nőgyűlölő Majka nyerte meg a játékot. Bár Majka így is felszopta magát, szóval neki szerencséje is volt ezzel az egésszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!