Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért van oda mindenki vv...

Miért van oda mindenki vv Bálintért?

Figyelt kérdés
Nem egy őszinte játékos, sunyi, rafinált. Azért viselkedik úgy, ahogy, hogy a nézők szívébe belopja magát... Aztán már volt, hogy kiesett a szerepebol... Szerintem Vivit lenezi es idegesíti őt, ez a taktika része, hogy felkarolja őt. A sok szerencsétlen néző meg azonosulni tud Vivivel, és úgy érzi mintha Bálint vele lenne kedves. Egyebkent okosnak és jokepessegu embernek tartom, de nagyon le van csúszva... Meg lett volna ahhoz a képessége, hogy elvegezzen egy egyetemet, de valamiért nem volt rá igénye. Helyette 30 évesen egy reality trashben bohockodik... Maga is bevallotta hogy ő csak a pénzért ment. Tényleg nem értem miért kell őt balvanyozni.

2021. jan. 20. 17:29
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
Mindenki? Sokan nem is nézik egyáltalán.
2021. jan. 20. 18:42
 2/9 A kérdező kommentje:
Bocsánat nem fogalmaztam elég pontosan... ennek ellenére, szerintem egyértelmű mit akartam kifejezni ;)
2021. jan. 20. 18:57
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert szerinted Daninál, Virágnál vagy Mercikénél mennyire lenne jobb helye annak a 36 milliónak? Vagy a már kiesett Renátónál? VV6-ot egy elmebeteg nyerte meg, aki helikopterezett a farkával. És erre mondták rá a szülei, hogy "büszkék vagyunk rád". Akkor már inkább Bálint...
2021. jan. 20. 19:28
 4/9 A kérdező kommentje:
Hat vegulis ebben igazad van. Én Mercikét eskü bírom, ő joszandeku, az más kérdés, hogy borzasztóan naiv és hat igen, elképzelhető, hogy nem a legokosabb lány a világon. De ha jobban belegondolok szegény úgyse tudna semmi értelmeset kezdeni a nyereménnyel.. :D de azt még mindig nem értem miért balvanyozzak ennyire Bálintot, némelyik ember úgy rajong érte mintha ő lenne maga a Jóisten.
2021. jan. 20. 19:38
 5/9 anonim ***** válasza:
85%
Merci a legokosabb csaj bent a villában. Egyedül ő az, aki nem hagyta hogy a fiúk úgy beszéljenek vele mint egy kutyával. Mindig jó tanácsokat adott Fruzsinak is, Vivinek is. Az más kérdés, hogy az ostobák nem fogadták meg…
2021. jan. 20. 19:40
 6/9 A kérdező kommentje:
Na az nem is kérdés hogy eletrevalobb mint a másik 3 együttesen. Szerinrem ő a legjobb ember a villában, csak arról nem vagyok meggyozodve hogy tudna mit kezdeni a nyereménnyel.
2021. jan. 20. 19:44
 7/9 anonim ***** válasza:
63%
Valószínűleg a TikTokon venne magának követőket :D
2021. jan. 20. 20:25
 8/9 anonim ***** válasza:
83%
Azért az erős túlzás hogy Merci bent a legokosabb😂Főleg most nem látom rajta, amikor az önfejlesztő hét van. Abban igazat adok, hogy ő a többiekkel ellentétben tényleg nem hagyta, hogy vele csúnyán beszéljenek, de emiatt én nem nevezném okosnak... Aki bemegy ebbe a műsorban azt mondjuk alapból nem igazán, ennek ellenére bírom a műsort és vannak kedvenceim is. A Bálintot egyébként én sem értem miért imádják ennyire, igaz én nem az eleje óta nézem. Nekem is szimpatikus egyébként, talán az egyik legkultúráltabb közülük, de mégsem érzek akkora rajongást iránta mint egyesek. Talán az ÉNB miatt, talán mert egyesek szerint jól néz ki, talán a személyisége miatt.
2021. jan. 21. 09:44
 9/9 A kérdező kommentje:
8as,ki a kedvenced?
2021. jan. 21. 18:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!