Mi a műsor/sorozat/anime/mese címe?
Hali! Szeretném megtudni egy sorozat nevét, sajnos csak részletekre emlékszem és remélem hogy valaki felismeri, nagyon kínoz és már szinte mindenhogy rákerestem és semmit sem találtam. A lényeg hogy a grafikája animált volt, tehát ez lehet mese, anime, vagy bármilyen CGI alkotta műsor.
A főszereplő éppen egy hegyre tart hogy találkozhasson egy mesterrel aki segít neki erősebbé válni és a tanítványává fogadja, ám előtte ki kell állnia pár próbát. A hegy aljában találkozik egy idős személyel aki éppen vizet visz a hegy tetejére (egy hosszú rúd két végén vizes gallon) felajánlja segítségét a főszereplő, ám ekkor még nem tudja hogy valójában ő a mester. A hegyre vezető út során egy barlangban meg kell küzdenie egy kígyóval akitől megtanulja hogyan küzdjön úgymond a látása nélkül. (árnyakból csap le a kígyó és ki kell védenie). Utána egy Majom is próba elé állítja az ifjú tanítványt. Köszönöm előre is a segítségeket.
Ez nem lehet egy Tini titánok rész?
Nem vagyok benne biztos, de úgy rémlik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!