Csak én tartom VV Virágot külsőleg szörnyen "lepukkantnak" és igénytelennek?
Figyelt kérdés
De most tényleg, 18 éves fiatal nő létére úgy néz ki minden nap mint valami mosott sz*r. Minden nap napközben is melegítő, pizsama, 5 számmal nagyobb kapucnis pulcsi, zokni + papucs kombó, köntös, a haja mindig felvan gumóba gumizva, az arca tiszta ápolatlan és igénytelen. Én még otthon, egyedül sem nézek ki ennyire rosszul, pláne nem ha bemegyek a TV-be és 0-24-ben kamerák vesznek. Esténként lefekvéshez oké, ha valaki lemossa a sminket meg felvesz egy kényelmesebb ruhát, de napközben sem tudja rendbeszedni magát. Az ő ágya körül is van mindig a legnagyobb kupi. A többi lány hozzá képest tényleg nagyon igényes. A feladatokhoz is mindig unott birka fejet vág. Ő tipikusan az a személy, aki dögleni, meg szexelni ment be a villába. Ráadásul nem egyszer volt, mikor már a fiúk is megszólták, hogy nem fürdik valami gyakran...2021. jan. 19. 16:23
11/12 anonim válasza:
Pont tegnap tűnt fel, hogy levan lakva , az elején őt szerettem a legjobban , de nagyon elcseszte ezzel az igénytelen Danival. Konkrétan egy szex robot lett többet van a füle mellett a lába , mint a földön!
12/12 anonim válasza:
Tényleg borzasztó ahogy kinéz, a tévések meg tele posztolják az Instagramját azokkal a nagyon előnyös képeivel. Tehát nem elég, hogy a tv- Ben így látjuk. Nem védeni akarom, mert nem szeretem a villában és tényleg nő létére így kinézni a tv- Ben .. legalább felöltözhetne, megfesülködhetne ha már sminkelni nem akar. De a régebbi insta képein nagyon jó formában van, bár lehet agyonig vannak szerkesztve a képek, de akkor is, ott legalább adott magára. Szerintem is a Dani mellett lett ilyen, tényleg mindketten ugyanolyan igénytelenek. És a Daninak így tetszik, így jó ezért nem is fog változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!