Mi a véleményetek az EXATLON bajnok versenyzőről, Franciskáról?
Figyelt kérdés
Először az exatlon facebookoldalán nagyon sokan dicsérték, kedvelték, mert, hogy milyen jó szívű, és előre viszi a csapatot, és motiválja őket...
Most viszont egyre többen kritizálják, negatív kommenteket írnak róla. mint , hogy pl , túl sokat képzel magáról, meg ilyenek..
Mit gondoltok most, és mi volt korábban a benyomásotok róla, ha változott, hogyan és miért?
2021. jan. 18. 17:53
1/8 anonim válasza:
Gondolom azért a negatívkodás mert kiderült hogy fétisvideókkal stb. kereste a pénzét. Egyébként U23 ban lett európa bajnok hét évvel ezelőtt. Szépen tönkre tette magát műcici, mű száj és szteroidok
2/8 anonim válasza:
egy aggressziv allat, nemcsak a kinezete ferfias hanem a viselkedese is, mikor volt a duhrohama, a fiuk rendesen maguk ala szartak. Kimutatta a foga feherjet. Kimutatta hogy O ilyen. Nem egy finom, noies es harmonikus ember, hanem rendesen aggressziv. A versenyteljesitmenyerol nem tudok mert nem nezem, ezt a reszt veletlenul lattam. Ferfi szemmel egyszeruen visszataszito a kulseje, es ezekszerint egy idegbeteg is. nemtudom mit lehet rajta kedvelni.
3/8 anonim válasza:
Akármennyire is van egy olyan stílusa, ami nem minden ember számára lehet szimpatikus, attól még nem egy gonosz ember, és szerintem elég jól sportol, úgyhogy nekem nincs róla negatív véleményem.
4/8 anonim válasza:
Szerintem nélküle sokkal unalmasabb lenne a műsor. Teljesen dilis a nő, de én nagyon csípem!
5/8 anonim válasza:
Nekem nem szimpatikus ez a stílus sajnos. Sokan szeretik igazából, tényleg biztos egy jó ember, jó sportoló, de nekem ebben a műsorban nagyon nem szimpatikus személy.
6/8 afer válasza:
Nekem szimpatikus, mint ember, a dührohama miatt követ vetni rá, annyi, mint amikor valaki szembeköpi magát. Mindenkinek vannak ilyen pillanatok az életében, csak nem adja le a tv2. Franci a többiekért haragszik, a csapatért, nem szimplán hiszti, amit csinál. Én kedvelem, mert jó ember.
7/8 anonim válasza:
5- ös vagyok. Mégis miért lettem lepontozva? Elmondtam a véleményem, hogy nekem nem szimpatikus személy. Egy durva szó nem hangzott el róla, sőt azt mondtam, hogy alapból szerintem is egy jó ember, jó sportoló. Erre a sok Franci fan máris lepontoz. Tiszta vicc. Nem szerethet mindenki mindenkit, a kérdésben véleményt kértetek leírtam. Nem muszáj vele egyetérteni, de attól még miért kell lepontozni?
8/8 anonim válasza:
Szimpatikus, jó ember, a viselkedése emberi! Én is kiborultam amikor azt láttam, a kedvenc csapatom állandóan veszít, úgy hogy egy hajszálon múlik a dolog. Jogos volt a kiborulása. A csapatnak kellett, hogy valaki felrázza őket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!