Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » VV10 Bálint csak nekem egyre...

VV10 Bálint csak nekem egyre nagyobb csalódás?

Figyelt kérdés
Én eddig szimpatizáltam vele és kedveltem, de amit Vivivel leművel, az minősíthetetlen. Csak szerintem bukta el itt a 36 milliót?
2021. jan. 15. 01:53
 1/4 anonim ***** válasza:
23%
Csak neked
2021. jan. 15. 06:30
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem "beépített", hogy megmozgassa kicsit a langyos vizet bent.

Nekem a hőbörgései megjátszottnak tűntek. Mondjuk akik szerint normális, hogy egy másik emberrel így beszél, arra kíváncsi lennék vajon mosolyogva tűrné, hogy így ordibáljanak vele és kiküldjék a szobából, mint valami kutyát?

2021. jan. 15. 12:24
 3/4 anonim ***** válasza:
73%
Vivi sem sokkal jobb. Ő meg pletykás és szarkavaró, a való életben is elkéne küldeni az ilyen embereket a búsba. Direkt generálja a problémát, akkor mégis mit vár? Nem normális a lány eleve, ha eltűri, hogy így beszéljenek vele, ha igaza van, ha nem. Meg az a szobából való kizavarás... hát az valami elképesztő volt.
2021. jan. 15. 15:22
 4/4 anonim ***** válasza:
45%

Vivi szerintem ilyen belassulós fajta és nem fogja fel a tetteit/szituációkat.

Nem védeni akarom, nem tudok rajta kiigazodni.

Nem tudom emlékeztek-e, amikor Gina meg -Amanda mondták, hogy többet kaját nem fogadnak el, meg szidták, erre a műsor végén az volt bevágva, hogy Viv főz valamit és teljes lelki nyugalommal megkérdezi Ginát, hogy na akkor kértek (vagy valami ilyesmit) és Ginán látszott, hogy majd felrobban, Vivi meg egykedvűen bámult maga elé. :D Mintha nem fogná fel az emberi interakciókat.

2021. jan. 15. 16:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!