Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek ki venné át az...

Szerintetek ki venné át az exatlont ha Palik Laci nem fogadja el?

Figyelt kérdés
Mármint oké ,hogy még jövőre talán elmegy de ha 5 év múlva nem akarja elfogadni akkor vajon ki veszi át a helyét?

2021. jan. 11. 21:30
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Én őket nem tartom alkalmasnak erre a feladatra.

Nóra többször bebizonyította, hogy ő a beszélgetős műsorokban profi, z sportvetélkedőben nem emelkedne ki a tehetsége, mert nem tud annyira hangosan ordibálni.

Betta inkább az a tipikus "csajszika", aki a délutáni sminktippeket ismeri hibátlanul.

Én Megyeri Csillára gondoltam, mert ő aztán elég harsány és sportos díva.

2021. jan. 13. 23:41
 22/32 anonim ***** válasza:

Nekem most Szebeni István jutott eszembe, viszont ő komolyabb típust képvisel, ami nem biztos, hogy passzolna a műsor hangulatához.

Valószínűleg Czippán Anett sem lenne megfelelő műsorvezető, hiszen nem igazán láttuk még ehhez hasonló produkciókban szerepelni.

2021. jan. 13. 23:45
 23/32 A kérdező kommentje:

Szerintem mindenképp férfi lesz helyette

De egyszer Timi is csak úgy dönt hogy nem jön és lehet hogy Pap Dorci lesz helyette?

😆😆😆 csak vicceltem

2021. jan. 14. 13:43
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jót nevettem a kérdésre adott válaszodon. ;)

Én is úgy érzem, hogyha majd Palik László nem vállalja el a műsorvezetést, akkor egy másik férfit keresnek helyette. ;)

2021. jan. 14. 17:14
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon örülnék annak, hogyha Gundel Takács Gábor vezetné a sportvetélkedőt.

Ő az a személy, aki szórakoztató és mindig barátságos műsorvezető.

2021. jan. 14. 19:41
 26/32 anonim ***** válasza:
100%

Ne már, Palik legyen!

Imádom nézni, ahogy a kis kesze kusza fogaival, és kitágult orrlyukkal kiabál, meg hadonászik a kezével.

“Fej fej mellett az atléták” 😀

2021. jan. 14. 21:06
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
"Micsoda sebesség! Miből van ez az ember?!!" És behúzza!!!!" Kétségkívül hiányozna Palik. Senki nem tud úgy ordítani. Főleg az "ÉS BEHÚZZA!" exatlont csak Palikkal tudom elképzelni. Meg ahogy mondja, hogy "mert ilyen az EGZATLON!!!"
2021. jan. 14. 22:09
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

Báng-báng-báng!!

😀

2021. jan. 15. 05:55
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

Gundel-Takács Gábort tudnám elképzelni helyette. De nekem akkor is Palik az örök Exatlon műsorveztő :D

eleinte fura volt, ahogyan kiabált, de már megszoktam. A kedvencem, amikor mondja, hogy "Báng-báng", "Pák-Pák" :D vele együtt mondom már én is :D

2021. márc. 5. 23:15
 30/32 A kérdező kommentje:

Egyszer Rudi és Reni nevét összekeverte :D

De nekem is ő a best

2021. márc. 6. 08:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!