Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Hogyan bírják az emberek...

Hogyan bírják az emberek manapság idegekkel a tévézést, ha már több a reklám, mint a műsor?

Figyelt kérdés
Régen, amikor még csak két csatorna volt, végig lehetett nézni egy műsort vagy egy filmet normálisan (arról nem is beszélve, hogy a műsorok is nézhetőek voltak). Utána elkezdték a műsorokat reklámokkal megszakítani, mostanában pedig már a reklámot szakítják meg nagy ritkán valami műsorral. Egyáltalán miért néznek még tévét az emberek?
2021. jan. 1. 19:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
47%
Akit zavar annak nem kell nézni. Manapság számtalan lehetőség van a TV "helyettesítésére", ami teljesen reklám mentes. Mindenki döntse el, hogy mire van szüksége és háborgás helyett válasszon az igényeinek megfelelőt és költse arra a pénzét.
2021. jan. 18. 20:25
 12/14 anonim ***** válasza:
23%

11

Azt tudnám, az ilyeneknek miért fáj az efféle kérdés? Hadd háborogjunk!

2021. jan. 18. 20:29
 13/14 anonim ***** válasza:
47%

#12-es

Felőlem aztán nyugodtan háboroghattok, nekem ezzel semmiféle fájdalmat nem okoztok. A "háborgás helyett" részben nem arra szándékoztam utalni, hogy engem kíméljetek meg tőle (mert nekem aztán mindegy mit csináltok), hanem hogy a saját életeteket könnyítsétek meg ezzel. Őszintén szólva egyszerűen csak nem értem, hogy amikor vannak választási lehetőségek miért azt kell választani, ami nem tetszik és háborogni rajta, ahelyett hogy azt választanátok, ami mellett "nyugodt a kis lelki világotok", HÁBORGÁS NÉLKÜL.

2021. jan. 19. 19:06
 14/14 anonim ***** válasza:
Felvétel funkcióval védem ki filmnézésnél, úgy el tudom tekerni a reklámokat. Egyéb műsoroknál, amit nem veszek fel, azonnal némítást nyomok a reklámnál és nem bámulom.
2021. jan. 29. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!