Pontosan milyen lépésekkel tudom elérni a Disney+ csatornát Magyarországon?
Tudom, hogy
1. VPN-nel meg kell téveszteni a rendszert. Eddig 3-at próbáltam PC-n és 2-t iPhone-on, de nem jártam sikerrel.
(a) A PC-n eljutottam odáig, hogy a regisztrációs gombot kiadta, de utána nem engedte elindítani.
(b) az iPhone továbbra sem mutatta az Apple Store-ban.
Kérdés tehát, hogy akinek sikerült, az milyen böngészőt, milyen VPN-t használt.
(2) Van Revolut kártyám, az ugye megfelelő? UK kibocsátás.
(3) Ha megvan a regisztráció, akkor már nem kell a VPN-es bohóckodás, ugye?
Köszönöm.
(b) az iPhone továbbra sem mutatta az Apple Store-ban.
Vélhetően kell csinálni egy kamuprofilt is VPN-nel, legalábbis Androidon sem jelenik meg magyar profillal az alkalmazások között.
Köszönöm:
1/2:
[link] erre gondolsz?
böngészőben a helymeghatározás legyen tiltva. - erre eddig nem gondoltam
2/2:
Vélhetően kell csinálni egy kamuprofilt is VPN-nel - de hogyan? legyen a VPN bekapcsolva, lépjek ki a mostani profilból és úgy hozzam létre a profilt? iPhone-on is ki kell kapcsolni a helymeghatározást?
Sajnos iOS-ben nem vagyok jártas, Androidra úgy csináltam kamuprofilt, hogy elérjem az osztrák tartalmakat, hogy számítógépen csináltam bekapcsolt osztrák VPN-nél egy új felhasználót, majd minden eszközön osztrák VPN-nel használtam, így egy idő után beleégett, hogy ausztriai felhasználó vagyok.
A Google egy idő után ahhoz az országhoz rendeli a felhasználókat, ahonnan legtöbbször használják az accountot, utána évente egyszer módosítható, de akkor meg egyes magyar tartalmak vesznek el, válnak nem letölthetővé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!