Szerintetek VV Fru szép lány?
Eltekintve attól, hogy elég beképzelt, mivel ő nagyon jó nőnek tartja magát. Meg nagyon okosnak is (közben egyáltalán nem az).
Szerintem a korához képest arcra elég koravén, olyan feje van mint egy kiélt 40-es szétplasztikáztatott nőnek. És még csak 24 éves...
Szerintem Merci sokkal szebb lány, arcra is szép, meg a bőre, alakja is csinos. Mondjuk ő is kicsit butuska, de nem nagyképű, sokkal szerethetőbb.
Virágnak is elég kiélt a feje (ő 18 éves), de legtöbbször úgy néz ki mint egy lezüllött alkoholista.
Szerintem egyáltalán nem szép, olyan mintha egy nagy műfogsor lenne a szájában, alig fér bele, ráadásul az egész feje annyira gonosz, beképzelt... Süt róla az önteltség.
Az összes többi lány jobban néz ki, szerintem Amanda arcra sokkal szebb mint Fruzsi, Amanda ha nem lenne túlsúlyos, egy bomba csaj lenne. Mercinek aranyos arca van, virág sminkben nagyon jól tud kinézni.
#4-es vagyok
Amúgy meg, a csajok közül szerintem Merci az, aki leginkább szerethető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!