Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek VV Fru szép lány?

Szerintetek VV Fru szép lány?

Figyelt kérdés

Eltekintve attól, hogy elég beképzelt, mivel ő nagyon jó nőnek tartja magát. Meg nagyon okosnak is (közben egyáltalán nem az).

Szerintem a korához képest arcra elég koravén, olyan feje van mint egy kiélt 40-es szétplasztikáztatott nőnek. És még csak 24 éves...

Szerintem Merci sokkal szebb lány, arcra is szép, meg a bőre, alakja is csinos. Mondjuk ő is kicsit butuska, de nem nagyképű, sokkal szerethetőbb.

Virágnak is elég kiélt a feje (ő 18 éves), de legtöbbször úgy néz ki mint egy lezüllött alkoholista.

2020. dec. 23. 18:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Kép?
2020. dec. 23. 18:33
 2/11 anonim ***** válasza:
80%

Tessék a kép:

[link]

Én mondjuk megijednék tőle, ha szürkületben szembejönne velem az utcán :D

2020. dec. 23. 19:16
 3/11 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem egyáltalán nem szép, olyan mintha egy nagy műfogsor lenne a szájában, alig fér bele, ráadásul az egész feje annyira gonosz, beképzelt... Süt róla az önteltség.

Az összes többi lány jobban néz ki, szerintem Amanda arcra sokkal szebb mint Fruzsi, Amanda ha nem lenne túlsúlyos, egy bomba csaj lenne. Mercinek aranyos arca van, virág sminkben nagyon jól tud kinézni.

2020. dec. 23. 20:18
 4/11 anonim ***** válasza:
87%
Egy 10-ből 7-es, erős jóindulattal, és amíg csendbe van. Amint kinyitja a száját, 3-as.
2020. dec. 23. 22:56
 5/11 anonim ***** válasza:
81%

#4-es vagyok

Amúgy meg, a csajok közül szerintem Merci az, aki leginkább szerethető.

2020. dec. 23. 23:00
 6/11 anonim ***** válasza:
64%
Igen, Merci helyes, kár hogy olyan indulatos, nehogy ez legyen a veszte 😕
2020. dec. 24. 10:39
 7/11 A kérdező kommentje:
Tegnap végül bebizonyította, hogy mekkora egy hárpia. Provokálni egy játékostársát azért, hogy megüsse, a másikat meg kizárják, a legundorítóbb dolog. Ha ekkora a szája, akkor intézze el párbajjal, vigye ki Mercit. Ja, hogy azt nem meri, mert tudja, hogy kint maradna Merci ellen :) azért is manipulálta ennyire Amandát, az a szerencsétlen meg kihívta Mercit. Hát, remélem ezek után kint is marad ez a buta Amanda lány :)
2020. dec. 24. 12:06
 8/11 megmondoba43 válasza:
100%
Nagyon ocsmány hihetetlen hogy 1 jó nőt nemtudtak idén betenni. Az összes eddigi szériában voltak de ez az évad a legszegényebb mindenbe...
2020. dec. 24. 13:44
 9/11 anonim ***** válasza:
Koravén. Ez, mindazért van, mert a gonoszság kiül az arcára.
2020. dec. 27. 13:24
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy rakás szerencsétlenség , olyan mint a Himnuszba a balsors ráadásul számító is.
2020. dec. 27. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!