Az RTL klub vagy a TV2 Garfield változata tetszik jobban?
Figyelt kérdés
Az RTL-n animációsfilmként míg a TV2-n rajzfilmként adják le.
Melyik tetszik jobban?
2020. dec. 20. 10:59
A kérdező szavazást indított:
RTL
TV2
20 szavazat
1/6 anonim válasza:
Nem nézem ezt a 2 csatit, de mindenképp a rajzfilm. Animációsban a mozifilm Till Attila hangjával volt egyedül jó.
2/6 anonim válasza:
Nem tudom, melyiken melyik van, de egyértelműen az eredeti, Garfield és barátai. Nem pedig az a 3D-s katyvasz. Azt hiszem az RTL-en megy az igazi Garfield.
3/6 A kérdező kommentje:
Nekem is jobban tetszik a rajzfilm. Inkább azt nézem. Eredetileg az RTL-n ment a rajzfilm része viszont azon megy most az animációs a TV2-n pedig a rajzfilm ráadásul egy időben szombaton és vasárnap.
2020. dec. 20. 11:33
4/6 anonim válasza:
Én se az alapján azonosítom, hogy min adják, de a régi mindenképp.
5/6 anonim válasza:
A rajzfilm változat jobban bejött mindig is.
6/6 anonim válasza:
Csak szólok, hogy a rajzfilm is animációs film. Nem offolok, de animációt tanultam. Csak az egyik 2D-s cell, a másik 3D-s számítógépes animáció. Szívesen.
A kérdésre, a 2D-st szeretem, mert az hasonlít jobban a képregényre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!