Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Showder Klub-os kérdés?

Showder Klub-os kérdés?

Figyelt kérdés

TV-be régen néztem a showder klub-ot, de most nyáriszünetben leszedtem az összes évadot és egybe nézem.

Még csak az első 2 évadnál járok, de feltűnt valami:

Pár poén mind a két évadban benne volt, ugyanattól a szereplőtől, és szerintem nem azért, mert elfelejtette, hogy ezt már elsütötte, mert kb tök ugyanaz volt.

És az is feltűnt, hogy az első 2 évadba szinte ugyanazok a szereplők vannak, és sokat:

Kőhalmi, Bödőcs, Kiss Ádám, Aranyosi, Hadházi, Felméri, stb.

Aztán 3-4 évadba már ritkán vannak benne.

Tehát létezik, hogy a retekklub valahogy tv-ben már úgy adja le, hogy ami a valóságba 1 adás, ők azt nagyjából 2-3 részre szedik szét, és össze vissza leadják?

Nem tudom mennyire érthető, kicsit furcsa ez az egész.

2010. aug. 12. 16:51
 1/3 kayl18 válasza:
hát mivel 2 külön adásban előfordul hogy 1 személy 1 poént kétszer is elsüt, így nem hiszem hogy a retekklub, egybe venné fel az egészet
2010. aug. 12. 18:34
 2/3 anonim ***** válasza:

A régi arcok azért vannak kevesebbet benne (sajnos) mert jöttek az újak.Somogyi azt hiszem az utolsó évadban nem is volt.Egy évadra (8 részre) kb. 4 adást vágnak szét (szerintem), de ezt igazán úgy tudhatod meg, hogy elmész élőben megnézni.

A vágások meg bosszantanak, megvágják a poénokat, kimarad sok rész, aki a műsort vezeti, semmit nem beszél szinte 2 fellépő között.

Az ismétlésről csak annyit, hogy én voltam több élő fellépésen is.Kiss Ádám szóról-szóra elmondta azt, amit előtte 1 héttel a tv-ben, ez töltötte ki a műsora felét, másik felében mondott újakat(amik azóta voltak a tv-ben), mégis halálra röhögtem magam az egész műsorán.(még most is röhögök, pedig már 40-szer hallottam).Hadházi és Dombóvári szintúgy, mégis röhögtem.Kőhalmi és KAP 100%-ban ismeretlen műsort adott elő (azóta se hallottam tv-ben) és úgy is végig röhögtem.

Na kicsit hosszú lettem, még egy mondattal zárnám:Vissza azt a csapatot, akik első második évadban voltak, újaknak külön műsort, mert így a régieket kevesebbszer láthatjuk.

2010. aug. 12. 18:53
 3/3 Gőte ***** válasza:
vannak ilyenek... hadházi telefonos története.... felméri minden 6. kínai szövege... van ilyen...
2010. aug. 28. 02:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!