RTL-nek miért éri meg a sok online tartalom, hamarabb megnézheted online? Ezzel nem nézettséget veszítenek?
Volt olyan műsor (pl. Apatigris), amit tévében egy fél évvel később adtak le végig, míg online már megnézhetted.
Van olyan műsor (pl. Drága örökösök), ahol minden részt egy nappal hamarabb meg lehet online nézni, vagy a hetente 1 részeseket (pl. Mellékhatás) egy héttel hamarabb.
Az miért jó nekik? Arra ösztönzik az embereket, hogy inkább online nézzék, nekem úgy tűnik. Így nem nézettséget vesztenek más csatornákkal szemben?
Szia!
Arra ösztönzi a nézőket, hogy fizessenek elő az Rtl Most +-ra.
Nem azt szokták nézni, hogy adott időben ki nézi az Rtl-t és ki a TV2-t? Én ilyet szoktam hallani, hogy az Álarcos énekest nézték-e többen vagy a Dancing with the stars-t. Gondolom hétköznap este is számítana, de lehet, hogy valaki napközben megnézi és este TV2-t néz mondjuk.
Ha online nézem nekem 1 reklám szokott benne lenni az elején (ha nem egyben nézem/akadozik akkor ki kell lépnem, akkor feldob még egy reklámot). Azért az az 1-2x 30 másodperc nem olyan, mint a 15 perces reklámszünetek.
Nekem van Most+, de nem fizettem elő :D Szolgáltató küldött hozzá kódot és nem fizetek azóta többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!