Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Nézhetem úgy a Mandaloriant,...

Nézhetem úgy a Mandaloriant, hogy nem láttam egy Star Wars filmet sem?

Figyelt kérdés

Majd valamikor pótolom, persze

De ez így nagyon kusza és érthetetlen lenne? Vagy eléggé különálló sztori, hogy élvezhető legyen "háttértudás" nélkül?

Köszi ♥

2020. dec. 7. 09:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, nézheted anélkül is.
2020. dec. 7. 11:31
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi ♥
2020. dec. 7. 11:33
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nézheted. De vannak olyan dolgok benne amik csak akkor ütnek ha láttad az SW filmeket, a Klónok háborúját és a Rebelst. Egy hatalmas univerzumról beszélünk. Kb olyan mintha a Walking Dead et csak a 7. évadtól néznéd, vagy kihagynád a Gyűrűk Ura első két részét és megnéznéd a harmadikat.

Egy szó mint száz: a sorozat szorosan építkezik a filmekre viszont nem fogja elmagyarázni neked kik azok a jedik, mi a birodalom, kik a mandalóriak.

2020. dec. 7. 12:29
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nézni nézheted, látványos és szórakoztató lesz így is, de kb. egy kukkot nem fogsz belőle érteni, főleg a második évadból, mert nem tudod ki kicsoda, kivel van, mi történt vele korábban és miért van jelentősége.
2020. dec. 8. 14:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha minden egyes utalást, idegen szót vagy nevet tudniakarsz, ha tudniakarod a dolgok hátterét akkor megkell nézned legalább az utolsó 2-3-at.
2020. dec. 28. 07:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!