Kire szavaztok VV Való Világ első párbaján?
Figyelt kérdés
Miért?2020. nov. 27. 15:39
11/23 anonim válasza:
7! Nem azért került át az RTL II-re mert kevesen nézik, hanem épp ellenkezőleg!
Az RTL II teljesen más célközönséggel rendelkezik, ezért tették át az éjjel-nappal Budapestet is, és a való világot is, meg más hasonlo műsorokat is. Zsolti beszélt erről egy korábbi videójában.
12/23 anonim válasza:
Na, Bálint megnyerte. Remélhetőleg lement az esti hangverseny a mezzon 😂
13/23 A kérdező kommentje:
uhhhh annyira szurkoltam neki. most mi lesz a kétszínű triumvirátussal : Gina, Amanda és Fru(ska)????
2020. nov. 28. 23:32
14/23 anonim válasza:
Szerintem Frunak lesz annyi esze hogy átmegy a másik csapathoz, szépen lassan át fog szivárogni. A másik két nő szerintem buta ehhez. Ők majd továbbra is élnek a saját kis világunkban.
16/23 A kérdező kommentje:
ezek után már kinek kéne Fru társasága? Renátóval ketten maradnak egy csapatban :DDDD ha Mohék is kilépnek
2020. nov. 29. 15:11
17/23 anonim válasza:
Balint bandája az otvar hazug réteget képviseli kamu értelmiségi köntösbe bujtatva a rosszindulatu kétszínűseg jegyében
Ellenben Digoek oszintek, tiszta szivuek es humorosak, adták a műsort. Az hogy nem Digo nyert nalam alasta magát a vv, de azok is akik a balintra f*regre szavaztak, retek banda.
18/23 A kérdező kommentje:
#17 ez is egy vélemény, nem mindenki ugyanúgy látja a dolgokat. Én Bálinték pártján álltam/állok.
2020. nov. 30. 17:30
19/23 anonim válasza:
Szerintem Bálint százszor értelmesebb, már csak ezért is inkább nekik szurkolok.
Az ilyen Gina, meg Digó féléket messzire elkerülöm az életben, annyira buták, mint a tök.
20/23 anonim válasza:
Digoek szazszor ertelmesebbek es szórakoztatóabbak, humorosabbak, jofejek mint a balint. De latszik a suttyo rosszindulatú bohócokra van manapság szükség, es az is hogy sok az irigy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!