Csak Győzike fogja vezetni a Való Világ 10 Belelvalós kísérő műsorát?
Itt szerintem nem csak a sekélyességgel, meg polgárpukkasztással van a gond, hanem az unalommal. Még megértem, hogy olyan műsoroknak, amiben a szereplők kimozdulnak a komfortzónájukból, pl. Survivor vagy The amazing race (vagy ami magyarul fut hasonló), miért van közönsége, de egy olyanban, amiben egész nap egy helyre vannak zárva és a legérdekesebb dolog az, hogy éppen ki vakargassa a tökeit/nuniját a kanapén heverészve vagy ki túrja az orrát a jacuzziban, hát nem éppen egy izgalomfaktor.
Ráadásul az ilyen játékokból, én nem tudom...magyar mentalitás (?), kiöl minden potenciált, mert nem tudnak különbséget tenni játék és valóság között. Ha valaki ésszel játszik, taktikázik, átver másokat, akkor rögtön rámozdulnak, hogy milyen rohadék. Pedig ezeknek a játékoknak a többségét pont így kell játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!