Szőke Zoltán visszatér a Barátok közt-be Berényi Miklósként?
Figyelt kérdés
Megvan a napló, és Gáspár úgy néz ki, hogy ráveszi Áront a beismerő vallomásra.2020. nov. 13. 17:53
1/8 anonim válasza:
Szerintem Nóra nem fog végül belemenni, hogy nehogy pórul járjon Balázs vagy nem lesz vallomás. Szőke Zoltán a TV2-nél van, így szerintem nem lenne megoldható.
3/8 qkker1 válasza:
Szőke Zoltán biztos nem tér vissza, már a TV2-őn szerepelt, úgyhogy esélytelen. Esetleg más fogja játszani a Mikit.
4/8 anonim válasza:
Kérdés milyen szerződést kötött TV2-vel.
Amúgy ha azt meglépik hogy más játssza... fiatalabb, viszonylag kevesebbet játszó szereplőknél is nagyon rossz volt, így meg egyenesen katasztrófa lenne. Miki az Szőke Zoltán és pont.
5/8 qkker1 válasza:
"Kérdés milyen szerződést kötött TV2-vel."
Mindegy, mert
1. az RTLKlubnál vörös posztó, ha valaki átigazol a TV2-höz;
2. Szőke Zoltán is behisztizett, hogy túl negatív a karakter, és neki nem tetszik már /nem mintha valaha is pozitív karakter lett volna Miki, de kellett az indok, gondolom szép szerződéssel találta meg a csigatv!/
6/8 anonim válasza:
A csigatévé gáz, Kiss Ramóna se szerepelhet annyit, mint ott, szerintem már megbánta. Ez a táncikálós sz* se ér semmit. Kiss Ramóna is hamar celebke lesz, semmi más.
7/8 A kérdező kommentje:
Holnapi(11.18-i) részben mutatják is.Hogyan lehet ez?
2020. nov. 17. 17:55
8/8 qkker1 válasza:
Carrie Fisher is szerepelt halála után a Star Warsban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!