Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért nem forgatnak már Celeb...

Miért nem forgatnak már Celeb vagyok, ments ki innen! című műsort?

Figyelt kérdés
Szerintem ez volt az egyik legjobb műsor. Érdekes, izgalmas, új, különleges volt. (Persze ez csak egyéni vélemény, de szerintem elég jó nézettséget is hozott.) Oké, elhiszem, hogy most a járványhelyzet miatt nem igazán kivitelezhető, de azelőtt sem volt róla szó.

2020. nov. 9. 21:06
 1/6 anonim ***** válasza:
27%

Hála az égnek!

Egy primitívséggel kevesebb.

2020. nov. 9. 21:08
 2/6 anonim ***** válasza:
39%
Szerinted ez voltaz egyik legjobb műsor? Sajnállak.
2020. nov. 9. 21:12
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy a koronavirus miatt.
2020. nov. 9. 21:19
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet elvinni a celebeket pl. Haitibe. Nincs repülő, nincs turistaforgalom, ellenben van tornádó (Dominikán). Survivort akartak, de nem lehetett elutazni.Ha emlékszel, hírdették is. A járvány miatt majd csak egy-két év múlva lehet.
2020. nov. 10. 00:42
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok. Ha valaki tudja hol találom meg az első szériákat amiben szerepelt Győzi, Benkő, Soma stb kérem küldjön üzenetet privátban. köszönöm
2021. szept. 19. 19:47
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
2022-ben állítólag lesz újra a régi műsorvezetőkkel Sebestyén-Vadon párossal celeb vagyok ments ki innen. 2021 novemberében jelentették be.
2022. jan. 12. 12:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!