Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Playstation 5-höz vagy Xbox...

Playstation 5-höz vagy Xbox S-Series X-hez szeretnék monitort vásárolni. Milyet vegyek? Illetve ti melyik konzolt vennétek?

Figyelt kérdés
Mindenképp monitort szeretnék és nem tv-t. 100-150 ezer forintnál ne legyen drágább, illetve tudja a 4K-t és a 120Hz-et. Nézegettem én is, de fogalmam sincs, hogy melyiket válasszam. A konzolt illetően Ps4-em van és nagyon szeretem, de a kövi generációban 30 ezer forint egy játékért nagyon sok, az Xbox meg 5 ezer forintért ad rengeteg minőségi játékot és elméletileg erősebb is lesz a gép.

2020. okt. 31. 16:44
 1/1 anonim ***** válasza:

Ennyiért még nincs hdmi2.1 es monitor illetve nem is lehet még ezeket megvenni. [link]

Tv van de az tripla annyi mint amennyit költenél rá meg nem is tv-t akarsz, azért linkelek kettőt:

[link]

[link]

Én mindkét konzolt meg akarom venni, nyilván először xbox lesz mert ps5 valszeg tavaszig nem is lesz kapható :D

2020. nov. 2. 08:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!