Szerintetek a True Blood-ot megnézheti a 14 éves hugom?
Figyelt kérdés
Még én se láttam és érdekelne,hogy nem-e túl "horroros" vagy "véres"?
Bocsi a hülye kérdésért.:$:$
2010. aug. 9. 10:38
1/5 anonim válasza:
Hát nem tom. Én 14évesen tuti nem néztem volna ilyet. Meg az első évad tele van szexel. Az első két évad nem annyira véres, de a 3-ik már jobban.
2/5 anonim válasza:
Nem is a horror részekkel van baj, hanem a perverzióval. Nagyon perverz a sorozat (amit imádok :D) szóval szerintem egy 14 éves ne nagyon nézze meg. És nem volt hülyeség a kérdésed.
3/5 anonim válasza:
az előttem lévőknek igaza van. tényleg elég sok szexjelenet van benne.
de ő milyen szinten áll? még a fiúk "azok meg kik" kategória vagy már túl van egy két dolgon? csak mert ismerek egy két csajt akik már 13 évesen sem voltak szűzek. szóval nekik nem újdonság a dolog(habár kib*szott korai, de mindegy) ezen gondolkozz el, nem kell itt válaszolnod ha nem akarsz :) amúgy én 15 évesen kezdtem el nézni a true bloodot, de nem rázott meg egy jelenet sem :) habár nem tartozom az előbb említettek csoportjába sem :D
17/L
4/5 anonim válasza:
Ne nézze meg szerintem sem, majd pár év múlva, ha még ő is akarja. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!